اگه آلبوم نیاد میشه 73 تا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه آلبوم نیاد میشه 73 تا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من كلا آدم مثبتيم (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این کارت دیگه به جرگه منفی ها پیوستی (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رشتی کلوچه خور اون زیر چه غلطی میکنه ؟!
(sm19)ووووووی چقد قشنگ بود این قسمتشنقل قول:
نقل قول:
نه با من كاري نداره چاوشيستا بايد حواسشون باشه (sm120)
ممنونم ازت داداش ، خیلی عزیزی (sm19) منم معذرت میخوام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین من و تو چیزی دیوار نخواهد شد
ور فاصله هم افتد بسیار نخواهد شد
(sm100)
جان مادرجان دیگه خسته شدم (sm120)نقل قول:
الان چند ماهه که میگن آلبوم میاد
از وقتی فهمیدم آلبوم راکه بیشتر دارم حرص میخورم(sm74)