(sm133)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm133)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)وثوق هر شب میومد فیلم نقد میکرد دیشب چی شد نداشتین
یه زمونی پستا رو می خوندم ..الان هیشکی رو نمیشناسم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس (sm10)
یکی از هدف های من[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این هم رای نمیدن(sm3)
یک فعال حزب الله بعد از دیدن تشییع جنازه مرتضی پاشایی: چقدر ذایقه مردم تغییر کرده است!
http://www.caffecinema.com/new/index.php/tv/item/5380
(sm2)ریدن بخودشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل كاش اينجوري بفهمن با اعتقادات مردم چه كردن با دينا رو هم بي دين كردن
تشییع جنازه هنرمندی که صدا و سیما توجه خاصی به بیماری اش نشان نداد شلوغ تر بود یا شخصیتی که فرهنگ رسمی از آن حمایت می کند
http://www.caffecinema.com/new/index.php/tv/item/5377
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني بد شكلترين سلامي بود كه تو عمرم ديدم (sm30)
(sm154)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتي (sm176)
الي اينا لينكه ميذاري ؟
بحث کنتاکت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام قضیه اون شب رو دوباره باز کنم ولی حالا که گفته شده ...
اون شب که تو با آلاسکا حرفت شده بود تو تاپیک جام جهانی من نبودم و دیر رسیدم ، مثل الان نبود که برگردم چند صفحه بخونم چون حسین و امین ماشالله تو 5 دقیقه 30 صفحه میرفتن جلو ...
من وقتی رسیدم که دعوا تموم شده بود و ازت نقل گرفتم که بیخیال شو و علیرضا ناراحت شد و اون حرف رو زد و رفت ... بعد اون تاپیک جام جهانی شما دیدی من علیرضا رو مسخره کنم ؟؟ فقط گفتم زودرنج تر از منه همین !! شما شاهدی که من چیزی بهش نگفتم . حالا امیر میگه من علیرضا رو مسخره کردم !
این آهنگ از گروه Scorpions در یک کلمه بینظیره!!اسم موزیک Rock You Like a Hurricane از آلبوم Love at First Sting سال 1983 هست !!!هم خوانندگی عالی - ریتم عالی - سولو عالی - خلاصه همه چیز این موزیک عالیه !!هر کی گوش نداده شک نکنه از دست نده !!!عالیه !!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه یه سری کاراکتر نا مفهومه ! خب لینک دیگه
چی اشترمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حقيقت يه سري كاراكتر نامفهومه چون نميشه واردش شد
باس کپی کنی تو ادرس بارنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آلبومی یه این(sm178)
حسام اگر میخوای بری برو دیگه اینجا وایستادی کیونتو لم دادی
(sm51)واقننقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايد منظور امير اون يكي دو باريه كه بحث اون روز پيش اومد دقيق نميدونم منظورش چي بود ولي اينا واقعا چيزي نيست كه باعث دلخوري بشه بيشتر يه سوء تفاهمه كه ميشه به راحتي حل شه تا اين حد جبهه گيري ارزش نداره تو با هر كسي راحتي حرف ميزني از هر كسي ناراحتي يا برطرف ميكني يا تو ذهنت بلاك همين
نقل قول:
مرسي
حالا هی کشش بدین
(sm51)بوکلتم دارهنقل قول:
نقل قول:
آخریش هم بذار بگم
آلبوم امینم تو همین یکی دوزه میاد
(sm27)
(sm70)اون نقد فیلم بخوره تو کلتون چی میشد دیشبم نقد داشتین نفسم میومد
همون یکی دو بار هم که بحث پیش اومد من از علیرضا چیزی نگفتم ، فقط گفتم از من زود رنج ترِنقل قول:
اینا باعث دلخوری نیست ، خودتم میدونی
جالبه تا الانم نیومده تورنت مورنت دسترسی ندارینقل قول:
نقل قول:
(sm142)
(sm2)ممر کیونشو از زیر پتو کشید بیرون دیوث
ميدونم پس بيخيال (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کپلم تو برو بخواب با *** بازی کن نمیخواد نگران چیزی باش راحت بخواب گلم
(sm70)
رضا یزدانی - جاده چالوس (sm165)
جدیدترین آلبوم مجتبی کبیری به زودی منتشر می شود و در اختیار علاقه مندان به موسیقی قرار خواهد گرفت
. مجتبی کبیری؛ خواننده پاپ در گفت و گو با موسیقی فارس از انتشار آلبوم جدید خود بعداز محرم و صفر خبرداد و دراین باره گفت: این آلبوم که مدتها پیش مراحل تولید و ساخت خود را به پایان رسانده بود، بعداز مدتها و با تاخیر روانه بازار موسیقی کشور می شود.
این خواننده در ادامه و در معرفی عوامل آلبوم جدید خود گفت: ترانه های «اتاق ساکت» را سحر تقدسی وحامدصمغ آبادی سروده اند و آهنگسازی آن توسط بهروز علیاری، هومن آزما، محمدرضا جوادی و برخی از آنها توسط خودم ساخته شده اند. تنظیم آنها نیز توسط خود آهنگسازان قطعات انجام شده است و در این زمینه از همکاری های احسان جوادی بهره مند شده ام.
(sm3)ریده با این ملودیاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 9.50 دیشب خوابم هنوزم خوابم میاد (sm115)