(sm70)هفته بعد البوم محسن بیاد فک کنم این هفته هر روز یه البوم بدن بیرون
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)هفته بعد البوم محسن بیاد فک کنم این هفته هر روز یه البوم بدن بیرون
اوج کار اینجاست ، هنوز مصرع زوجی در شأنش یافت نشده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبعات خوندن سعدی و رهی معیری شده این تصویر
آدم این لحظات شیرین آشتی کنان در فروم رو میبینه ناخودآگاه اشک در چشمانش حلقه میزنه(sm74)
آفرین بر مورینیو آفرین بر سجاد که روح فوت و جوانمردی رو در فضای فروم عطرآگین کردن
درود بر شرفتون
الان تو چاووشیست نیستی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشایی و فریدون که فک کنم رفت برا بعد محرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادقی میاد
کاش محسن اینارو بخونه :
ترانه :اندیشه فولادوند ،موسیقی:کارن
ترانه:رستاک،ملودی:محسن ،تنظیم:پایگان
(sm50)
نمیاد به نظرم ، اشک مارو در آوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آلبوم دیگه هم رزرو داره که شرکت پخش نمیکنه !
92 قرار بود 2 تا آلبوم صوتی و یک تصویری ازش بیاد بیرون که در آخر علی ماند و حوضش
پاشایی که هیچ خبری نیس
ولی فریدون و فلاحی کمی بیشتر
مغز اندازه ی فندق (sm120)نقل قول:
مثلا سالی که نه نرو سیروان اومد و شد دومین یا سومین تراک سال ، اونا چرا ندونستن که این آهنگش تو سال جدید تو آلبومشه و از نظرسنجی سال قبل برش نداشتن ؟ (sm70)
واسه اینکه کم نیاره از بقیه و روی چشم و هم چشمی هم که شده ، مجبوره آلبوم بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]