8#
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
8#
(sm50)
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیه !?؟!
لئوناردو داوینچی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
تو پس کله ی تو هم .. (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو براچی میخندی قزمیت ..
بعیده دقیق 10 خرداد منتشر بشه (sm120)
میخواستم ببینم فضولش کیه ؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) کل مدیرای چاووشی رو کردم تو تاپیک تموم گروها زدن اسم طرفو ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کلت ببین خارش باید گرفته باشه .. (sm59)
پلیز ترنسلیتنقل قول:
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خشگله تا شب وقت داری اسم طرفو بگی ..
یا حرف نزن یا میزنی باس بگی ..
(sm118) سینجول تاریخ مجمع موزیک باران است درمورد تاریخ یک مجمع با احتیاط حرف بزنید
با پایان نمایش فیلم ها در جشنواره کن خبرگزاری فرانسه سه مدعی نخل طلا را معرفی کرد/ غیبت نام «فروشنده» در این فهرست تعجب آور است
دیوث تو دیگه از ما نیستی. من مدیر بودم جوری میبستمت که دیگه رنگ موزیک باران رو نبینی. با هر اکانتی، با هر سیستمی بخوای وارد بشی بهت یه بیلاخ نشون بده. تو چاقال شدی، میخوای پیش این و اون گنده گوزی کنی.نقل قول:
نقل قول:
نشنیده میگیرم چون کسشری محض نبود ..
این گوزو زمان 13 پیداش شد. مکه بود، من هر فرومی میرفتم دیدم قبل البوم یه کیفیت 510 از دموهای اوای انتظار البوم گذاشته بود. دمو 100 کیلوبایتی شده بود 20 مگ. بعد وعده میداد البومم اینجوری میکنه. چند دیقه بعد میرفتم یه سایت دیگه میدیدم اونجام هستشنقل قول:
پس الان یه دلیل قانع کننده به من بگو تو با تمام ادمین کانالای تلگرام تو یه گروه باشی.نقل قول:
خب خوبه ماهیت واقعیتو داری نشون میدی ..
دییییی ووووو نِــــح (sm50)
(sm2)نقل قول:
آره می دونم دیوثی بیش نیست این سینجول !
کجا بود اونموقع فنس چاوشی یا همینجا ؟؟
چه ماهیت واقعی؟ حرف منو متوجه نشدی. نمیدونی من از چی دلخورمنقل قول:
ته فاجعه میشه اگه یه کارتون کش بشه طراح آلبوم
یه دنیا غریبم (sm50)
آره باید محسن بشینه رو اسب یه تفنگ هم بندازه رو شونه اش یه عالمه گلوله همه ببنده به خودش اون خوب عکسی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اون گیتاره تفنگ نیست (sm2)
ولی به هر حال عکسش ضایس (sm120)
من عاشق یه زنم تو خیالم
باهاش حرفامو میزنم خوبه حالم
منو میفهمه اونو میفهمم
من عاشق فکرای محالم
خوش میگذره باهاش حالم خوبه
واسمون انگار همه عالم خوبه
نمیفهمه گاهی تیکه هامو
بعضی وقتا میوه ی کالم خوبه
پُره حالِ چشاش خندونه
پُره حرفه لباش قندونه
میخنده میخنده میخنده آرومه
نم نم بارونه(sm50)
همه عاشقا دارن چش تو چش همدیگه میخندن ، میخندن
من یه عمره واسه دیدن عشقم چشامو میبندم ، میبندم(sm50)
وقتی چشام بازه
همون خندون سابقم
چشامو که میبندم
غمگین و عاشقم
زندگی با چش باز زندونه
چشامو که میبندم کی میدونه
دلم تنگ میشه و چشامو میبندم
اونم برام آواز میخونه
پشت فرمونمو با اونم
خدایا پس کی داره میرونه
دنیای من با چشم بسته زیباتره
تو این همه زیبایی چشمامو میبندم مگه خوابم میبره(sm50)
چاوشی یزدانی نیست اینو تو ذهنت داشته باش - کلا با هم خیلی فرق دارن از همه نظرنقل قول:
البته باز از قبلی بهتر دیگه حداقل خبری از قایق چوبی نیست
امیر ازین رفیق ما خبر نداری ؟ چی شد یهو رفت که رفت !
پسر خوبی بود !
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
امیر از این رفیق ما که مو کاشته بعد کلاه میزاره سرش خبری نداری
بچه ی خوبی بود
(sm50)
بهروز صفاریان
من خودم گرفتم منظورشو (sm2)
بی قرارِ تو امُ در دلِ تنگم گله هاست
آه بی تاب شدن عادتِ کم حوصله هاست
(sm50)