نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارث(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارث(sm127)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
آره قبول دارم.ولی مهدی ایوبی را باید ازشون جدا کرد همینطور خانم عاملینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
میشششششهههههههههه . . .
حرف تو که باشهههههههههه . . .
.
.
.
ورژن کنسرت . . . (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
Ta 30 saat dg kar pakhsh mishe doostan
حالا که اینطوریه
تا 30 ساعت دیگه 6 تا شات میزارم (sm2)
هر 5 ساعت یه شاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان مردانگی کن و یه شات بذار
نه دیگه یهویی خوبه شوک وارد میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگا رو با کیفیت آیتونز و فلک میزارم همراه کاور . ویدئوها رو 4k میزارم اگه نشد 1080
دیگه چی(sm2)
انصافاً هیچکی نمیتونه مثه من خالی ببنده (sm2)
ینی توهم تخیل تا چه حد (sm2)
(sm186)نقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خط - این نشون# ویدئو عید پخش میشه
شادمهر دو روز پیش رفت سفر ولی کجا!
المان همون استودیو واسه کارای البوم و کنسرت البته!
خدا کنه ولی پخش نمیشه متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم که منتفی شد مگه نمیدونی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اللهم اشکفت کل مریضنقل قول:
به به خبره بد پشت خبره بدنقل قول:
تا حالا اینقدر از دستش عصبانی نبودم
بکشید بیرون از ویدئو. واقعا ما چقدر ساده ایم و الکی حرص و جوش میخوریم
اشف صحیح می باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی آمین (sm196) شفای عاجل برای همه شب عیدی
منم دارم یه کارایی میکنم توهم و تخیل تموم بشه بره شب عیدی (sm2)دعا کنین (sm2)
به این زودیا آلبوم نمیاد ( یعنی 95 هم بیخیال ) ، فعلاً سینگلنقل قول:
سینگل دادنشم دیدیم. 6ماهه قراره ی ویدئو 4دقیقه ای بدهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی از این بدتر نمیشد کاور برای کامینگ سون زد (sm120) بابا یه مبل سفید پهن با چند تا درخت ( البته درختا نه درخت :)) ) با یه دو تا مدل طراحی کنن برای فقط با تو عشقم(sm120)
و خدا خواننده های دیگر را آفرید تا مشغول شوید تا موقعی که اهنگ بیاد
آقا خبری نشد(sm1)
اقا شادمهر مگه با رادیو مشکل نداشت
فکر کنم مشکلشون حل شده چون اهنگ حس خوبیه رو گذاشتن تو سایتشون
امیدوارم دیگه کارو پخش کنن به سلامتی
اقا خبر خوب به توافق رسیده شادمهر با رادیو جوان
دیگه کار بزودی پخش میشه
آقا تبریک.دیگه عید منتظر ویدئو باشید(sm118)(sm224)
کچا نوشته اینو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود باز خوشحال شدی و جو کار خودشو کرده(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم طرفدار تو سایت رادیو نبود الان هست
تمام ترکهای جدید شادمهر اهم از حس خوبیه و گمت کردم رابطه و معروف الان هست که قبلا اینا نبودن چون قطع همکاری کرده بودن سایت نتونست قرار بده ولی حالا همه هستن این یعنی توافق
(sm10)(sm127)
(sm120)نقل قول:
توافقشون مثل توافق هسته ای داستان دار بود
بازم جای تحسین داره مقاومت شادمهر مقابل رادیویی که بقیه واسه پولش سر تعظیم فرود آوردن
جالب بود له له زدن رادیو واسه کار با شادمهر
ایشالا سال خوبی در پیش باشه
واسه همه مردم ایران
94 با خوبی و بدیش گذشت
آینده رو دریابیم که مثل دیروزو امروزمون نباشه
سلامتی
شادی
عشق
موفقیت تو تک تک مراحل زندگی
آرزومه واسه همه کاربرای سایت و مدیران
شب جمعه س برای شادی و آمرزش روح همه گذشتگان و همچنین پدر من حقیر فاتحه بفرستید
اگه بدی و بی احترامی از من دیدید حلال کنید
ما رفتیم تا هفته دوم فروردین
ایشالا به زودی از خماری در میایم
اندکی صبر شادمهر نزدیک است
فعلا خدانگهدار
شاد و شادمهری باشید
و من الله توفیق ...
(sm127)(sm127)(sm127)
خدا رحمتش کنه پدرتو پارساجان.انشالله سال خوبی داشته باشید. و سال پر کار و خوبی و پرآهنگی از شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای یعنی میشه دوتا ویدئو عید پخش بشه.مثل سبب و رسیدی
واضح تر بگو ای کیوی ما پایینهنقل قول:
کاور فقط باتو عشقم قراره بیاد؟
مر30 پارسا جان شما هم سال خوبی داشته باشیدنقل قول:
(sm101)