مالی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مالی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمبله نمیه اول مسی وار بازی کرد مسی طورم گل زد (sm120)(sm19)
کوتینیو (sm127)(sm172) ...
البا هم (sm127)
(sm108)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصدومش کردم (sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
از مزیت های فضای مجازی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا دفاع وسطمون دیشب گل زده بودن یا شیشه
پر و پاچه فیونا
این سه هفته ام تموم شه نمودن با این عنقلاب عنشون
الی این کدومه !?؟!
ای بابا کلم کییری شد تهیه کننده ترمیناتور مرد ..
شیملس
سفارشی الی (sm50)
(sm2)
چرا دلار نمیاد پایین لامصب
بیادم پایین رو زندگی ما تاثیر نداره... بالا بردن قیمت و ارزش همه چیز فقط یه بهانه بود و بس و به هیچ وجه پایین نمیاد...
(sm50)
کم کار چه خبر با امتحانا . کم نمره میاری یا کمتر تجدید میاری (sm2)(sm30)
کم کار گشاد کم خون کم خوان (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm209)(sm120)
امتحانا که چهارشبه هفته پیش تموم شد... (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه چهارتا درس رو اعلام کردن، رضایت بخش بوده (sm128) اما از یه درس میترسم که هنوز اعلام نکرده و خوبم ندادم (sm81) فکر کنم بیفتم (sm74)
حالا میگی به ... (sm2)(sm2)(sm2)
یه سایت بود که سریال ترکی و ایرانی داشت لینک ادرس جدید چی ؟
سریال ممنوعه رو میخوام
(sm50)دریاییم خرابم نکن
آیا بالا بودن مصرف cpu دیتابیس ربطی به قالب سایت داره؟
هر چقدر به هاستینگ تیکت میزنم میگه ایراد از کدهای قالبته
(sm132)
ثمره 40 سال #عنقلاب نکبت
اگه زبانت خوبه بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب که نیست ولی تا اونجایی که سوادم کشید متوجه شدم که یک سری راهکار برای کاهش مصرف cpu ارائه داده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی سایت های ایرانی هم جستجو کرده بودم و تقریباً همه کار کردم ولی مشکل من فقط توی دیتابیسه. چرا اینقدر cpu رو اشغال میکنه؟ نمیدونم چه مرگشه (sm178)
(sm50)
(sm50)
(sm172)
(sm2)
تو این روزهای سیاه و مریض ... (sm27)
(sm50)
اقا سایت معتبر درس ذرمون برای دارو داریم یه چیزی در حد دیجی کالا ؟
(sm2)اون فیلم چیه اسمش پلنگ سیاه ببر سیاهه نامزد بهترین فیلم اسکار
اکبر فیونا یا خانم میزل ؟ مساله اینست (sm81)
من فیونا تو خانم میزل (sm74)نقل قول: