قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود (sm81)
5 هزار تومن 5 هزار تومن شارز میخریدم بعد میگفت : مگه من گفتم بخر (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود (sm81)
5 هزار تومن 5 هزار تومن شارز میخریدم بعد میگفت : مگه من گفتم بخر (sm81)
اگه تاریخ موسیقی ایران ایشون من پهن میگیرم سراسر این موسیقی رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس میلاد دیوث (sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف شبی عین اضرائیل بری رو سر صفاریان دستاشو بگیری بلند کنی از روی تخت این جمله رو بش بگی (sm30)(sm30)
یا ابوالفضل خیس عرق شدم خدا ..(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریت خودت رو گردن بقیه ننداز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریورز تریاق (sm74)
ناموسا اهنگ امیر عباس گلابو گوش دادید این جدیدش واقعا قشنگه
پرپر شدم تو این چند روز با آلبوم (sm9)
از مردم دو رنگ فرار کن فرار (sm81) یشکنه این دست که نمک نداره (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]