نقطه ضعف
تصویر
سرنوشت
تو بی من
اعتراف
قلب من
۳تا دیگه مونده شایدم ۲تا
نمایش نسخه قابل چاپ
نقطه ضعف
تصویر
سرنوشت
تو بی من
اعتراف
قلب من
۳تا دیگه مونده شایدم ۲تا
آلبوم از 8تا بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ضعیف به خوب نوشتم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم و حوا رسمی نیست، خیالی نیست رو یادم رفت بذارش بین ادم فروش و دهاتی
اهان اینطوری باشه قبولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم های تصویر و تجربه کن رو باید از کارنامه شادمهر حذف کرد
تصویر ضعیف ترین البوم شادمهر خواهد بود
من فکر میکنم ۹تا باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد بهترین البوم شادمهرو به ترتیب بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی مسافره میدونم (sm10)
نه انشالله خوبه بقیه ترک هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من از 3تا ترک پخش شده از 100 30 میدم اونم بخاطر سرنوشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه عالی بودننقل قول:
مسافر
دهاتی
ادم و حوا
پرپرواز
تقدیر
خیالی نیست
ادم فروش
پاپ کرن
طرفدار
ولی تجربه کن و تصویر اسمشون کنار اینا نیست
این دوتا البوم یه جور شوخی بودن