تا ملودی بکر نباشه تنظیم کننده چیکار میتونه بکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا ملودی بکر نباشه تنظیم کننده چیکار میتونه بکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول نقطه خانم : آفریننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سرعتی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میخوام نامردی مخابرات رو جبران کنم و تمام مشترکایی که خودم بهش معرفی کردم رو ببرم آسیاتک (sm2)
بیشرف ها از من حجم دزدی میکنن
چرا نمونده ؟ وقتی خلاقیت باشه ایده همیشه هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني اگه يه كاري بهتر از چاوشي بشنوي اولويت با كار چاوشيه برات؟
تنظیم کننده همه کاره هستش ، الان به نظرت آهنگ فال نمیتونست بهتر از این باشه تو تنظیم ، آخرین کارشو مثال میزنم که تازه تر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریزین اینجا:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی گفتینقل قول:
من الان دارم یه ماه اینجا از آسیاتک تعریف میکنم (sm120)
مخابرات دزده دزد(sm3)
سرعت 1 با 3 ، 4 تومن فرقشه فک کنم
به نظر من حتی اگه تنظیمشم بهتر بود بازم فایده نداشت چون ملودی همون ملودی ترک 3 هردوتا آلبوم قبلیش بودنقل قول:
منظورم اینه که اول دلبستگی به اولویت هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوب همیشه خوبه ، تو آلبوم من و ما به نظرم آهنگ ایمان قیاثی از کار چاووشی بهتر بود در حالی که خود چاووشی ساخته بودش