نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد ناشناس (sm50)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد ناشناس (sm50)(sm2)
قسمت اخریه تموم شد باش(sm88) چقد خفنه اهنگش(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فریاد زیر آب پلی (sm50)
من واقعا دلم به حال نسل آينده و كتاب تاريخي كه بايد حفظ كنن ميسوزه...
توافق ژنو
توافق وين
تفاوت تعليق و توافق و توقف!
تفاوت فرجام و برجام و قطعنامه!
تفاوت عراقچي و تخت روان چي!
والا ما يه كاپيتولاسيون داشتيم هنوزم دقيق يادم نيست چي بود...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر فيلمشو دوست داشتم
(sm50)(sm50) خوشا مـردن خوشا از عاشقی مـردن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل آن مرداب غمگيني كه نيلوفر نداشت
حال من بد بود اما هيچكس باور نداشت (sm74)
خوب ميدانم كه" تنهايي" مرا دق ميدهد
عشق هم در چنته اش چيزي از اين بهتر نداشت!
آنقدر ترسيدم از بي رحمي پاييز كه
ترس من را روز پاياني شهريور نداشت!
زندگي ظرف بلوري بود كنج خانه ام
ناگهان افتااااد از چشمم، ولي مو بر نداشت!
حال من، حال گلسرخي ست در چنگ مغول
هيچكس حالي شبيه من... به جز " قيصر" نداشت!
یعنی میگی من بیام اثار کشور نابود کنم در مورد من چه فکری کردی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچ(sm10)
نقل قول:
(sm19)
قز شاعر اولوبسان
اینده بیر دوزگون عریان اشی اولایده حال وریده