این گوگل دیوث چرا بهش ی چیزی میدم سرچ کنه برا من نوشته میده که تایپ کنم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این گوگل دیوث چرا بهش ی چیزی میدم سرچ کنه برا من نوشته میده که تایپ کنم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحریک کردی رفت دیگه (sm54)
این بحثا و کری خوندنا مخصوص رنج سنی بچه های زیر 20 سالِ
(sm27)
هی میخوام بیانیه ندم نمیشه نمیزارن (sm59)
چرا پاکش کردی ؟؟؟ ندیدمش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر پاک کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
باو از سن سال ما گذشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ما خودمون یه کول داریم امیر بی گزند گوش میکنیم
خیلیم قبول داریم کار محسن و
ولی دیگه جو زدگیم حدی داره
شوخی میکنم باهات اون میلادم سر شب خودم بش گفتم زیاد زر میزنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی لحن پست اولت خیلی تند بود .... بیخیال
هویجوری دلم تنگ شده بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان طرف کی تشریف داری (sm2)نقل قول:
همیشه خق با منه(sm2) - این توانایی رو دارم که خیلی راحت یکی رو با سند و مدرک بکوبم حالا هر کی که میخواد باشه به جز یزدانی (sm59)