بگو بودجشو بکنه 700..جی 2 مینی بگیره
نمایش نسخه قابل چاپ
بگو بودجشو بکنه 700..جی 2 مینی بگیره
جیگر اینارو خودت تجربه کردی یا از سایت میخونی میگی این خوبه ! ما چش بسته میگیریم ها
در ضمن زمین و زمان از هواوی بد میگن که
مهم ترین چیز برای من تنظیمه نسخه اصلی بیاد بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها از پورناظری ها آلبومی ندارید ؟
هواوی خوبه من چند تا گوشیشو تست کردم..بابا تو کلی امکانات می خوای با 600 تومن :| ..بعضیاشو دیدم ..بعضیاشو نقد و بررسیشو خوندم ..بعضیا هم حدس می زنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا رو من می گم نیگا کن ..ولی در نهایت می گم کدومو بگیر
وكال قطعه ما قبل از پارويه يا بعد ازون؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلابت و خشكي وكال از پارو بيشتره..
(sm77)کلی امکاناتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشتی یه اندروید دوربین نسبتا خوب شارژ دهی خوب میشه کلی امکانات؟
اسمون غرق به خون دل من (sm81)
صفحه بزرگم که می خوای ..الی بگو 700 بده ..جی 2 مینی بخر من تضمین می کنم گوشی خ خوبیهنقل قول:
وقتی محسن اینو ساخت تو فیسش گفت تاریخش یادم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]