سرعت دانلودت چنده ، برام ن خیلی مهمه ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت دانلودت چنده ، برام ن خیلی مهمه ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مد نظرم هر خواننده بود نه جفنگيات . در كل منظورم اينه كه تعصبي رو يه خواننده خاص ندارم حتي سبك هم برام مهم نيست پاپ ، راك ، رپ ... كار خوب رو ميپسندم
من تعصبم روی سیاوش وچاووشی و صادقی هستش به بقیه کاری ندارم ، البته تعصب نه اینکه اشتباهاتشون رو قبول نکنم ، اگه کسی بهشون توهین کنه آسفالتش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد از 16 سال آهنگ گوش کردن تازه فهمیدم سبک مورد علاقم کانتری هستش ، هر سبکی رو گوش میدم ، برای مثال من آدمی هستم که کارهای آروم رو مد نظر قرار میدم اما لینکین پارک رو هم دنبال میکنم که موسیقی خشنی دارن
در درجه اول برا من شعر خوب ملاکه بعد ملودی و تنظیم بعد صدا
حدود 450نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند شب پیش فیلم دانلود کردم هم سرعتش عالی بود
نقل قول:
دقيقا نظر من (sm50)
خوبه پس ، اینطرف متغیر هستش ، یدفعه دیدی کشید روی 950 تا (sm2)نقل قول:
ترک 5 بابک جهانبخش رو گوش کن نظرتو بهم بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون نظر آره ، اینجا تا 650 هم میره بعضی اوقات(sm120)نقل قول:
رفتم تو کارش (sm59)نقل قول:
هر جا میاری مخابراتو بکوب(sm2)نقل قول: