(sm70)باز چی شده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)باز چی شده
رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی: طی سالهای اخیر 360 دختر زیر 14 سال ازدواج کردند که متاسفانه 10 نفرشان کمتر از 10 سال سن داشتند. ایسنا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق ادعا سرش نشد (sm50)
صدام که سر به اسمون کشید
دلای عاشقا به این جنون کشید
(sm50)
عشق ادعا سرش نشد
اخرش نشد که یاد من بره (sm50)
(sm81)کبوترش نشد دوباره بپره
شبا بیدارو روزا
خیره به عکست
این شده کارم
دیگه طاقت ندارم
دلم می خواد یه جایی
اونور دنیا
خودمو جا بذارم
اخه عادت ندارم
تو که نباشی
خوابم نمیره
خیلی دلم می گیره
عععع چرا خو .. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
راه برگشتن نباید سخت باشد..وقتی بخواهی(sm50)
ولی الان دیگه من سختش میکنم اگر هم بخواهد ..
این کلیپ رخ دیوانه کاوه آفاق رو دوس داشتم !!!!
نازنین بیاتی .. (sm127)
VA – True Detective (Music From the HBO Series) (2015) | MP3 320 kbps | 104 MB
(sm169)
سینجول جان چرا کارگاه نمیای؟ دو جلسه برگزار شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستای عزیز حالتون چطوره؟ متاسفانه هرکار کردم رمزعبور اکانت RadioChavoshi یادم نیومد مجبور شدم این اکانت رو بسازم. راستش ما یه برنامه هایی برای سایت رادیوچاوشی ریختیم و به زودی اپلیکیشن مخصوص این سایت در زمینه ی استریم آنلاین رادیو که به پخش تراک های مشخص شده میپردازه هم آماده میشه و روی سایت قرار میگیره. البته قابلیت دسترسی به فول آرشیو، متن ترانه ها و پخش آنلاین موسیقی ها از داخل این اپلیکیشن هم ممکنه بهش اضافه بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درواقع داریم رادیوچاوشی را وارد فاز جدیدی میکنیم که در کنار سایت رسمی، یک وب سایت هوارادی جامع هم داشته باشیم و برای این موضوع، به چند نویسنده و هوادار کارکشته نیاز داریم که نیاز به هیچ جستجو و تحقیقی نیست که الیاس عزیز، محمد و امیر جان از بهترین نویسنده ها و طرفداران هستند. مسلما این تاپیک برای الیاس و سایت چاوشی نیوز برای محمد خانه ی اولشون خواهد بود اما به این فکر کنید که اگر رادیوچاوشی، چاوشی نیوز و این تاپیک همگی در یک مکان جمع بشن چه اتفاقای خوبی میتونه بیفته! با پیوستن شما به ما، رادیوچاوشی دیگه سایت من نیست و سایت همگی خواهد بود و صفحه ی اول وب سایت نیز نام شما با عنوان "مدیریت" ذکر میشه. من یه بخش جداگانه با تم و پوسته ی قالب اصلی رادیوچاوشی که مناسب پست دادن باشه آماده میکنم و با آدرس مثلا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یا هر اسم پیشنهادی که بدین پابلیش میکنم. و به هر کدوم هم اکانت مدیریت کامل بخش رو تقدیم میکنم. شما اکانت مدیریتی خودتون رو دارید و هروقت اینجا یا توی چاوشی نیوز خبری قرار دادین، همون رو داخل رادیوچاوشی هم میذارین. کم کم با بزرگتر شدن بخش اخباری رادیوچاوشی هزینه تبلیغات سایت رو در موزیک باران و موزیک ما هم انجام میدیم که بیشتر از همیشه نام رادیوچاوشی برای هواران آشنا بشه و با قرارگیری اپلیکیشن رادیوچاوشی در کافه بازار و شاید پلی استور و همچنین تهیه ی پیج اینستاگرام با تعداد فالوور های بالای صد هزار هم امید به این داریم که همگی رادیوچاوشی رو به عنوان مرجعی بزرگ و قابل اعتماد بشناسند. سایتی که کاملا با هزینه های شخصی پا گرفته و هیچ وقت هم تبلیغاتی در اون نمایش داده نمیشه. هدیه ای باشه از عشق این تیم (که شما هم عضوش هستید) باشه به محسن چاوشی
نکته آخر اینکه این بخش از سایت رادیوچاوشی، فقط و فقط با همکاری شما دوستای عزیز بخصوص الیاس و محمد تاسیس میشه و اگه شما مایل به همکاری نباشید این بخش هرگز اضافه نمیشه! چون هدف رادیوچاوشی ارائه ی بهترین هاست. و بعید میدونم نویسنده ای به جز شما دوستان بتونه انتظاری که دارم رو براورده کنه. منتظر نظراتتون هستم. امیدوارم قبول زحمت کنید تا به کمک هم یک وب سایت تمام عیار از محسن چاوشی به وجود بیاریم.
جرا نیستن پس این دو تا ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین دیوث بگیرمت میکنمت چرا هیچکی منو خبر نکرد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال تکمیل (sm50)
خواننده سابق گروه ژوان از انتشار آلبوم جدیدش خبر داد
علیرضا قراییمنش: ملودیها را خودم میسازم، تنظیمها را صفاریان و تاج بخش
تموم شده دیگه ، کاملنقل قول:
بمیر ، من خودم یه جلسه نرفتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تیم من چیکا دارینقل قول:
(sm19) ممد امین خودتی
مثل اینکه باز من بیاد عکسامو رو کنم ! (sm2)
اشکام جاریه بی اختیار
بمون تنهام نزار (sm81)
حرفی نمونده باقی سکوت حرف آخر (sm50)
الی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روزه همش میام ببینم کی آن میشی ولی انگار ستاره سهیل شدی (sm120)(sm111)
راستشو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندبار با این یارو زدی؟؟(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
هنوز توفیقش نصیبم نشده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm19)
انشالله که به مراده دلت میرسی و بالاخره میزنی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات خالی دیشب یه فیلم زیست شناسی دیدم دوتا دختر بودن ! انقدری این دوتا خوشگل و بامزه بودن اصلا اشک ریختم تا صبح (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Remember the Name (sm118)(sm118)
مگه وسطه کار جای مزه پرونیه؟؟؟!!!!(sm2)(sm2)نقل قول:
ژانرش کمدی بوده حتما(sm2)استقبال میکنیم(sm51)
تا میایم 2 کلوم حرف درست حسابی بزنیم این مو قشنگ پیداش میشه باز(sm70)
نه ژانرش جنایی - اسرارآمیز بود (sm2)نقل قول:
منظورم اینه قیافه دختراش خیلی با نمک بودن (sm74)