(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به اقا مصطفی عرض ارادات (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرخاکی پیدا کردی؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت امین جان خوشحال شدم برگشتی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادت باشه سر فرصت چندتا فیلم خوب معرفی کن (sm120)
به قول قدیمیا فدامدا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما فقط قبلش باید یه مشاوره بیای ببینیم سلیقت چیه (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعیتش من کلا به فیلم و سریال زیاد علاقه نداشتم بیشتر دنبال موسیقی بودم ولی میخوام شروع کنم از این بعد (sm25)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ?
(sm19) این چن روزه یه پروژه داشتم (sm2)نقل قول:
اوه پس کارمون خیلی سخته (sm120)نقل قول:
موسیقیم خیلی خوبه ولی اصل هنر تو سینماست اما به طبع پیچیدگی بیشتری داره و حوصله بیشتری میخواد (sm50)
اصل اول دیدنه پیشنهاد من فعلا شروع کن به دیدن فیلمای خوب و معروف که همه جا هم هست
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم حسابی درگیری (sm120) تا باشه از این پروژه ها (sm2)
چون اونم نیست پس کلن هیچی...(sm50)نقل قول:
- (sm50)
(sm2)ها راستی یادم نبود اشترم در چه شرایطی بنر بزرگتر از پاشایی میزنی
(sm120)نقل قول:
الی نظر بده (sm50)
درود
اسم یا ترجیحا لینک دانلود این فیلمو میخواستم مرسی
بابا چیکا کنم همین یه عکس بود ففط ازشنقل قول:
خب الان خوبه من از آرشیو چورنم شات بگیرم بزارم (sm2)
تاحالا به این عمیقی بهش فکر نکرده بودم (sm2)نقل قول:
گوز گوز نکن روتو کم میکنما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز الان یه شات بزارم بیوفتی به دست و پام درخواست لینک کنی (sm2)نقل قول:
(sm172)
چشمای تو دلبری کرد و دل من رفت ... (sm181)
کماکان درگیر گرفتن آلبوم های شجریان (sm98)
(sm9)
جلوه گاه رخ او دیده ی من تنها دید (sm9)
شات رو بكني شاته فول اچ دي رو ميكنم بري با همون عكسا بزني(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال اینجا نمیشه کل کل کرد خواستی بیا تاپیک باجنبه ها (sm120)نقل قول:
تو ذل تابستون تو کوچه برف نشست (sm50)
توی خونه ، توی حموم یه صابون گلنار ....
فک کنم فیلم ایرانی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا بازیگر زن هم هاله نظری
اسم فیلم هم اون طور که سرچ کردم اقای جاهل (sm120)
اشترم خبری از آلبوم شهیار قنبری نشد ؟
یه سوال ! چرا نرم افزار آیتونز آهنگ های flac رو پخش نمی کنه
هر شب تجاوز به یک خاطره
(sm50)
دیوث ها (sm50)
سونی موزیک (sm50)
چرا نرم افزار آیتونز فلک رو اجرا نمی کنه ؟؟؟ (sm81)
نرم افزار خیلی باحالیه مخصوصا واسه ریپ ! ولی حیف فلک اجرا نمی کنه (sm172)نقل قول: