عخی (sm134)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فول (sm169)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
عخی (sm134)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فول (sm169)(sm120)
توریست رو دست کم نگیرنقل قول:
نزار تویِ دلت سردی بشینه ،گُلِ مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزار اشکاتو هر کی ببینه ،گُلِ من(sm19)
صدا هندزفری رو کم میکنم میزارم رو 10 و آروم آروم موذن زاده رو مزارم نوحه میخونه و انشالله به مرگی عمیق میرم (sm27)
شب همگی خوش (sm127)(sm27)
میگم که هنوز البوم رو تخصصی نگوشیدم.. ی دور همینجوری گوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هممون میمیریم ولی فعلا استفاده کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت قشنگ عسل(sm127)
پیگیر کارای شادمهر پاپ فادر هم باش که اسی اومد باید جوابگو باشه - داستان فراری رو هم باید برامون روشن کنه (sm2)نقل قول:
من تا خبر مرگ صفاریان رو نشنوم نمیمیرم (sm120)نقل قول:
پاپ فادر شهبال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر هم کارش درسته
احسان فردا نمیاد احتمالا(sm2)
دیوث چیکار اون بنده خدا داری(sm2)نقل قول: