Lana Del Rey - High By the Beach
خیلـــــــــی خوبه (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
Lana Del Rey - High By the Beach
خیلـــــــــی خوبه (sm25)
اشتباه میکنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همه زیر سر دکستره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سینجول آلبوم پاشایی را چه شد ؟؟؟
امرو یه عده دیوثایی به چشم دیدم که اینجا نمیان میرن تلگرام ..
زر نزن پول مفت دارم مگه واس آشغال خرج کنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت کامینگ سون زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر شبی امیرالمومین رو اذیت کنیم دکمه خروج بزنه بره بخوابه ..
اون دماغ یه چی گف بم بر خورد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آواتارم خیلی عمر کرده ..
اون دماغ از اون گو*ه ها خیلی خورده تاحالا شما جدی نگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آواتار جنجالی بزارنقل قول:
(sm173)
این دیوث query string ای اس پی نمیخوام باشه بالا آدرس اه .. (sm3)
یو آر الینگ دیگه چی چیه ..
پرسیدم از طبیبی احوال دوست گفتا
فی بعدها عذاب فی قربها السلامه (sm50)
Glory Glory Man United (sm118)
کز عشق تو می بر سر سجاده بریختدرمان طلبد کسی که دردی دارد
رفتن بِبَر طبیب بیفایده دان
چون نیست تو را درد چه جویی درمان؟ (sm27)
(sm50)
خیلی مخلصیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه چطوری رسول؟خیلی چاکرم(sm2)نقل قول:
به مرهمت شما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اون لینکی که دادی یوزر پسورد میخواد دانلود نشد ! گفتم در جریان باشی یه وقت نگی مدیونت شدم (sm2)
خب زود دانلود نکردی.(sm2)نقل قول:
آره دیگه از کفم در رفت (sm2)نقل قول:
چه حرفه ای شدن بی پدرا 1 ساعت رفتیم بیرون اومدیم دیدیم خونه رو جارو کردن (sm172)
ای داد بیداد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه ویلاست؟؟ چیا بردن (sm138)
(sm2)
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول و طلا و یه سری وسایل (sm172)
کلاه گیستو نبردن ؟؟ (sm81)
(sm138)نقل قول:
دیوث خونشونو زدن الان جا شوخیه؟(sm142)نقل قول:
باو خواستم یکم فضا عوض بشه (sm132) (sm74)
تف تو ذاتشون (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارش دادین؟!
نگران نباش (sm25) انشالله میگیرنشون (sm172)
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیدیم برقا همه روشنه و درا بازه فهمیدیم دزد اومده زنگ زدیم 3 نفر اومدن جرات نمیکردن برن تو خودمون افتادیم جلو (sm98)
پولا به درک بالاخره جبران میشه ولی اون ترسی که میندازه به جون خونواده خیلی بده من داداش کوچیک تر از خودم دارم الان جرات نمیکنه بخوابه (sm25)
خیلی وضع امنیت خرابه...نقل قول:
ادم بدجور حالش گرفته میشه! یه ترسی همیشه هست دیگه (sm172)
یادم گرفتن سریع و السیر ترتیب پول و طلا رو میدن و میرن
خیلی حس بدیه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها دلخوشی که تو این مملکت داشتیم همین امنیت بود که خداروشکر اونم دیگه نداریم (sm172)
(sm50)نقل قول:
با این سیاستاشون فقط دزد درست کردن دیگه همین چند وقت اخیر اگر بدونی من چند نفر شنیدم همین طوری زدن (sm25)
دلمون خوشه امنیت داریم با اینا، 3 نفری جرئت نکردن برن خونه رو بررسی کنن (sm172)نقل قول:
(sm25)
نقل قول:
(sm25)