اگر دومی همون که فکر میکنم بذارین تو برنامه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر دومی همون که فکر میکنم بذارین تو برنامه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین تا پارسال سوالات شرعی پاسخ میدادی (sm70)از برکات نماز میگفتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چند ماه پیش هم روزه هات به جا بود (sm70)
البته شایدم من اشتباه میکنم (sm70)
دمت گرم (sm70)نقل قول:
کامنتا رو بخونید (sm77).. زیر پست هانیه بوده .. پیجشو بست دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرادی نداره ما چیزی کمتر از اونا نداریم فقط یه اختلاف کوچیک تو اعتقادات که من کلا از ریشه هیچیُ قبول ندارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز نمیشه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی که من تی وی دیدم چیزی زیادی یادم نمیاد فک کنم خوب بود (sm120)نقل قول:
دومی رو ندیدم
اگر جام جهانی شرط بندی شرو کرده بودیم کلا رتبه ا جا به جا میشد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثرا دخترن(sm25) بعد میگن چرا دخترا میترشن مغز ندارن دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این پتانسیلی که شما دارین احتمال قهرمان شدن ایران هم بوده (sm70)نقل قول:
راحت میشد فینال بزریل رُ قهرمان کرد (sm2)نقل قول:
البته خیلیا بودن که تا پارسال و سالای قبلش نمازاشون به جا و روزه هاشون محکم بوده اما الان از همه چی بریدن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست هانیه چی بوده؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Tracklist
All Around the World
Who I Am
Walking In the Sun
The Beast
Something I Said
Lift Me Up
Fed Up
An Invitation
Just a Day
Wish On a Star
Waiting
Never Forget
Lost In This Dance
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دوست ندارم تو این مورد بحث کنم (sm70)چون شاید باز باعث ناراحتی شه (sm70)نقل قول:
بریدی(sm50)نقل قول:
با من بحث کن بقیه رُ کار نداشته باش...نظر کلی بگو وارد جزئیات نشو(sm120)نقل قول:
طولانیه .. گفته بود نمیشناسدش و چند تا اهنگاشم گوش کرده مطابق با سلیقش نبوده .. ولی دلش خونه از مرگ این همه جوون و سرطان .. تسلیت گفتن هم بطور عمومی دوس ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر سانسورش کردن (sm59)
نظر کلی من اینه که آدم تو هر دینی باشه و به هر چی اعتقاد داشته باشه و نداشته باشه مهم نی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انسانیت یه قواعد مشخصی داره ....همونا اجرا بشه کافیه .....لازم نیس دین خاصی داشته باشی یا کار خاصی برای اثباتش انجام بدی(sm50)
با تو هم بحث کنم ترکشش به خیلیا میخوره (sm70)نقل قول:
ولی در کل حس میکنم اعتقاداتمون به شرایطمون داره گره میخوره (sm70)
نقل قول:
دکتر خلیل رفاهی در کتاب گردش ایام میگوید: روزگاری که درقم طلبه بودم بعلت جوانی و خامی و بی ارتباطی با جامعه معتقد بودم که فقط کسی که در قم باشد و روحانی باشد انسان ارزشمندی است. اما وقتی در دوره ای که دانشگاه تهران بودم با شخصیت های با فضیلت روبرو شدم فهمیدم که در خارج از قم و در اشخاص غیرروحانی هم اشخاص ارزشمند وجود دارند اما باز شیعه بودن را شرط اصلی میدانستم. بعد با سفر به کشورهای عربی متوجه شدم که بین سایر فرق اسلامی هم انسان ارزشمند یافت میشود.پس از سفر به اروپا به این نکته واقف شدم که در بین سایر مردم موحد نیز انسان ارزشمند وجود دارد. پس از آن در سفر ژاپن حادثه ای برایم رخ داد که برایم معلوم شد به معنی حقیقی فضیلت و انسانیت زبان و مکان و نژاد و مذهب و رنگ نمی شناسد. زیرا در پایان سفر آمریکا و هنگ کنگ وارد ژاپن شدم, موقع بازیهای المپیک بود که در ژاپن برگزار می شد و برایشان من که با لباس روحانی بودم جالب بود و از من عکس و فیلم میگرفتند و.. ...برای غذا به رستوران بسیار بزرگ و شلوغی رفتم و بعد چندین ساعت به جاهای دیگری رفتم ناگهان یادم آمد که ساکم را که تمام زندگیم داخل آن بود را در آن رستوران جا گذاشته ام سراسیمه رفتم و با کمال ناباوری دیدم ساکم همانجا است و پیرمردی کنار آن نشسته است, اوگفت وقتی دیدم ساکت را فراموش کردی با این که وقت دندان پزشکی داشتم ماندم تا بر گردی و وقتی از او تشکر کردم و گفتم خدا به شما اجرخواهد داد، او در جواب گفت:سفر
من به خدا اعتقاد ندارم من به انسانیت معتقدم
(sm50)
اینکه اره خوب قبول ولی من به یه سری چیزای دیگم پایبندمنقل قول:
(sm10)نقل قول:
سوال شرعی الانم اگر بلد باشم جواب میدم (sm120)نقل قول:
امیرم روزه میگیره منم همچنان میگیرم ولی این معنیش اینه که معتقدم؟؟ خب نه (sm120)
ضمنا بحث من وجود و اینا نیست....من انکار نکردم هیچ وقت فقط میگم من متعقتد نیستم(sm120)
(sm77) سریع همپای عبدالهی کردن پاشایی رو (sm1)
مرحبا بکم (sm10)(sm50)نقل قول:
سُر بود
نمیگم ما خیلی بدبختیم شاید در مقابل خیلیا بهترین زندگی داشته باشیم ....نقل قول:
ولی مثلا با اینکه میگن خدا از هر ** به اندازه ی شرایطی که براش فراهم آورده توقع داره ارتباط برقرار نمیکنم ....
به نظر من از یه بچه که سرش تو آشغاله برای پیدا کردن غذا جز کافری نباید توقع داشته باشی...
از کجا معلومه اگر به اون یه زندگی خوب میداد یه آدم خیری نمیشدی؟
میگن حکمت ....میگن قسمت ...چرا همیشه چیزای گند قسمت یکیه همه چیزای خوب قسمت یکی دیگه ؟
میگن شاید جنبه ی پول علم ...نداشتی که نداده ...مگه اینا که دارن جنبشُ دارن؟
برتری اونایی که زندگی خوبی دارن و دغدغه ندارن به من و تو و اون بچه چیه؟
ممکنه بگن خدا گفته ما انسان را در رنج آفریدیم .....پس این همه تناقضی که میبینیم چیه ؟
(sm50)
به نظر من اونی که پاسخگوی مسائل اجماعی و جامعه است دین و امور موارایی نیست بلکه انسانیت!نقل قول:
حالا این که دین و مذهب میتونه پاسخگوی مسئله فردی باشه اره شاید یکی از گزینه ها باشه البته نه تنها گزینه !!
بچه ها خواهشا بحثی هم میخواید کنید مِلو پیش برید که نه کسی ناراحت شه نه اتفاقات شب های گذشته بیوفته (sm70)
(sm2)محسن همچی خودشو کیونشو انداخته رو تخت خدابیامرز میخواد بیفته اون ور
چقدر جالب ـن مردمی که به امثال این خانوم به اتهام بی فرهنگی و بی شعور فحش میدن... مطمئنا فحش نشانه ی فرهنگ و شعورـهنقل قول:
ممنون پارادوکس (sm10)
دیگه از این ملو تر؟(sm120)نقل قول:
البته مردم بی شعور هستن ولی خوب اونم باید میدونست همچی اتفاقی میفته ...حتما نباید در مورد هر چیزی نظر داد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزایی از دین و دوست دارم که فقط حس خوبی بهم میده به خیلی از چیزای دیگش اعتقاد ندارم چوم نمیتونم باورش،کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خودمون باشیم تا اخر دنیا هم بحث کنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد (sm120)نقل قول:
مگر من و حسین و تو کم بحث داشتیم تا حالا؟؟ ما سلاطین بحث های طولانی در بارانیم اصلا (sm2)
البته میلاد سر دلیوسکه قهر میکنه(sm120)نقل قول:
شما كه دست سلطانو از پشت بستي (sm70)نقل قول: