تبریک میگم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من میشنوی برو (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک میگم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من میشنوی برو (sm10)
یه سلامی هم عرض کنیم خدمت مهندسی که تو عسلویه ۲۳ روز کار میکنه و ۷ روز مرخصی.میاد میبینه زنش پریوده.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سلام بد بخت✋������������������
ب خواهرزاده ام 500 ﺗﻮﻣﻦ ﺩﺍﺩﻡ ﻣﯿﮕﻢ ﺑﺮﻭ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﺨﺮ!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭘﻮﻝُ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﯾﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻨﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺭﻭﺵ ﺑﻬﻢ ﭘﺲ ﺩﺍﺩﻩ
ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﯾﻦُ ﺑﮕﯿﺮ ﻓﻘﻂ ﺳﺮﯾﻊ ﺍﺯ ﺟﻠﻮ ﭼﺸﻤﺎﻡ ﮔﻤﺸﻮ ������
چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدي آخه(sm39)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچي هنوز تو فاز دعواي ديروز ِ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه محلمو اذيت نكن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیدم از خنده
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﺗﻮ
ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺑﺎ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﻋﮑﺲ
ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ , ﻧﻮﺷﺘﻪ
ﻣﻨﻮ ﻣﺎﺷﯿﻨﻪ ﺟﺪﯾﺪﻡ یهویی!.
..
.
.
.
ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺩﺯﺩﯼ ﺩﺭ ﺍﻭﻣﺪﻩ������ |
ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍﺍﻻﻥ ﺯﻧﺪﺍﻧﻪ ������)
برای آزادیش دعا کنید...������������������
مثلا هم زبون هستیم همش داری منو میزنی(sm74) چه بی رحم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذیت چیه دارم واسش شعر در میکنم(sm70)
نقل قول:
هي واي من با تو هم زبون با نويد هم محلي چقدر سخت شد
نوید ولش کن یاشاسن ازربایجان قزی مینا(sm70)دارم بهت رشوه میدم غیرمستقیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی امروز اینجا بارون بارید یه حالی داد میخواستم ماشینو بدم بشورن خوب شد نبردم هوا چنان سرد شده اینجا ساعت 4صبح من داشتم از سرما دنبال پتویی رواندازی میگشتم
نقل قول:
من از آذري بودن فقط اسمش برام مونده پس زياد نميشه روم حساب باز كردا (sm2)
اينجا هم يه طوفاني شد بيا و ببين شبها خنك شده تقريبا ولي هنوز با سرما فاصله داريم شديد (sm59)
ب یک دوس دختر با شرط زیر نیازمندم
4تادندون وسط رو نداشته باش
دلیلش به خودم مربوطه
?????