سلام. رفقا آخرين خبر از آلبوم جديد محسن عزيز چيه ؟ كي منتشر ميشه ؟ اسم آلبوم بالاخره چي شد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. رفقا آخرين خبر از آلبوم جديد محسن عزيز چيه ؟ كي منتشر ميشه ؟ اسم آلبوم بالاخره چي شد ؟
سلام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط jooliyano [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو ماه دیگ منتشر میشه ..
اسمش تغییر کرده به "مرد خیابونی" !!!!
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام پول دارت کنم .. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم مثه خر محتاج پولم حالا ..
(sm120)قربانت فدات ستاره بچینی ولی من دیگه وقت ندارم از چاوشی نیوزم کنار کشیدم سینجول رو بهت پیشنهاد میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط RadioChavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)یه سریال اومده وینونا ریدر داره توش یکم بگذره بینم نمرش چی میشه بخاطر این غنچه نوبهارم شده ببینیمش
الی کتک میخوایا ..
مگه من بیکارم باوو ..
کونم پاره شده دارم سایت میسازم ..
موزیک ..
هنو خیلی کار داره ..
یه نفری خیلی سخته ..
یه سایت کامل بخوای راه بندازی ..
تازه کلی چیزارو باید یاد بگیرم ..
ینی بت بگم دیوث تر از حمتین آدم ندیدم دروغ نگفتم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم اینو با خودم آوردم کلاس الان رفته با 2 نفر دیگه شریک شده ..
بشکنه این دست که نمک نداره ..
(sm50)سینجول دارم کارامو میکنم بیام ساری ساکن شم
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دیوث مخش خوب کار میده ..نقل قول:
فقط نمیدونم چرا بش میگی چقد یاد گرفتی میگه کامل .. (sm25)
خب الدنگ مگه وب انتها داره که میگی کامل یاد گرفتم ..
عدالت عسلامی
وکیل سازمان تامین اجتماعی در پرونده مرتضوی هم از محکومیت وی به یک سال حبس و رد مال خبر داد.
مجتبی نظری در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما افزود: سعید مرتضوی به شش ماه حبس تعزیری و شش ماه حبس تعلیقی و رد مال محکوم شد.
یه دونه قبلا داشتم بت دادم ..نقل قول:
یه دونه هم الان زدم ..
یه رایتل هم دارم شارژ نداره ..
احتمالش زیاده ..نقل قول:
این غنچست؟(sm2)20 سال داره بازی میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شارژ نداره اس نمیفرسته پولم ندارم اصا تا اول ماه ..نقل قول:
(sm19)قیافش مث دختر چهارده سالسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده من بزنم(sm120)نقل قول:
جهتت به سمت اینم رفت؟(sm2)نقل قول:
بده با یکی دیگه هم بزنم(sm2)نقل قول:
رایتل ..نقل قول:
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ روووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووو
لتس گو (sm2)
اونی که الان بت دادمم رایتل بود ..
بمیر(sm120)
(sm120)اصلاح میکنم غنچه همیشه بهار
بیلاخ داد بهم(sm2)
چیز کن یه هزاری بخر کدشو بده ..نقل قول:
نیکول چیه؟(sm2)گل همیشه بهار؟نقل قول:
امیر راسی یادم نبود ..
موقع جام جهانی طرح رای آموز بود واس رایتل ..
من یه چندتا خریدم ..
میخوای بزنم همه شو ..
(sm2)