علیکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما میتونی ولی هر جا دیدی داری زیاد میخوری سیب بخور (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
علیکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما میتونی ولی هر جا دیدی داری زیاد میخوری سیب بخور (sm120)
الان میان سعید رو میبرن همتون بدبخت میشید دیگه بساطی واسه
ببین من گفتم کلا به این پکیج معتقد نیستم...الانم میگم نه به اسلام و هیچ دین دیگری معتقدم نه اسممُ میذارم دین دار و...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره شاید من به خیلی چیزا پایبند باشم و واسه خودم اصولی داشته باشم که بخشسش حتی تو ادیان و اسلام هم باشه اما دیگه در قالب اونجا تعریف نمیشه واسه من
یعنی با اون و بی اون من بهش پایبندم...
فک کنم حسین واسه یکیمون تیز کرده (sm2)چند دقیقه ای خبری ازش ندارم (sm2)
فقط 2نکته
اولا قرار نیست عدل الهی به صورت کامل تو این دنیا برقرار بشه اصلش و تکمیلش اون دنیاس
دوما بیشتر این مسایلی که مطرح میکنین گردن خدا نندازین شرایط رو خود ما ادمای این دنیا اینجوری کردیم اینا بیشتر نتیجه شرایط دنیامونه که خودمون ساختیم خدا وعده داده بود که به هر قومی به اون اندازه که تلاش کنند و عمل کنند میده هرچی میبینیم نتیجه اعمال خودمونه یعنی خود مردم جامعه دنیا هممون!
واسه تلطیف فضا گفتم یه سلفی هم باشه بد نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما سیب نخور ، همچنان بخور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یا دیشب ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید شما زیاد مینویسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمتم این حرف ها در یک جمله : دین ندارم ولی آزاد اندیشم
کدوم قوم؟؟ یعنی ما داریم تقاص کار دیگرانُ پس میدیم؟؟یا دیگران تقاص کار ما رُ؟؟ این که نشد خب (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب و روز نداردنقل قول:
تو به این میگی زیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین دو تا بیانیه بنویس عمو ببینه (sm2)
من کاملا باهات موافقم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چقدر هم دین و آیین بیاد حرف بزنه این آدم ها هستن که باید بهش عمل کنن...
وقتی ما تو کمک کردن به همنوع خودمون چپکی عمل میکنیم دیگه این چیزا رو نباید انتظاری داشت !
ممنونم..صد در صد همینه (sm10)نقل قول:
نه تیز نکردم ...در حال فکرم که واقعا چرا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس،بگو این همه غیبت کردیم پس پکیج نداری نامرد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس سعی کن قبل از اینکه وارد بحثی بشی بسنجی که آیا ارزشش رو داره یا نهنقل قول:
فک میکنم مثال انتی ویروس من مثال خوبی باشه البته اگه جوابی داشته باشی واسش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش می کنمنقل قول:
یک درصد امکان خطا همیشه وجود دارد
حسین شنیدم به همراه حسن سایت رو ورشکست کردین بس که بردین(sm2)
نه دیگه فکر نمیکردم تو هم داشته باشی (sm59)نقل قول:
توانایی سنجیدن در افراد مختلف متفاوتهنقل قول:
اگر تک تکمون انجام میدادیم وظایفمونو اوضاعمون این نبود خودمون بد شدیم دوروبرتو نگاه کن میبینی، گاهی اوضاع اونقد بد میشه که خشک و تر ناچار باهم میسوزن عدالتش همگفتم یجا دیگه کامل میشهنقل قول:
یا بهتر بگم !نقل قول:
سعی کن طرف مقابلت رو بشناسی بعد باهاش بحث کنی !
اما از حق نگذریم چه مرده خوری در میاد از سردار آزمون ! علی دایی دیگری در حال تولد است (sm2)
به نظرم آنتی ویروس مثال خوبی نی ....چون تو آنتی ویروس نصب نکنی هیچ غلطی ازت بر نمیادنقل قول:
ولی با دین و بی دین میدونی که دروغ کار خوبی نیست ...دزدی خوب نیست و قص علی هذا(sm120)
چادر پکیجش کجا بود(sm59)نقل قول:
به هرحال این بحثا فضای بیشتر زمان بیشتر با امکانات بیشتری رو میطلبه (sm120)
حیف حیف من پستای خوبم رُ مستند نکردم جایی (sm2)نقل قول:
هم ورژن قبلی فنس و باران هم ورژن قبلی کانون چلسی پستایی داشتم سر هرکدوم ساعت ها وقت رفته بود ولی هر دو نیست و نابود شد (sm50)
نقل قول:
من كلا از درك جوابهاتون عاجزم شرمنده
شما فرمودين ستاره ميشن من پرسيدم يعني چي ستاره شدن شما ميگين مفهوم كلمه با يعني فرق ميكنه ؟ خب باز هم ميپرسم يعني چي (sm77)
با عرض معذرت شما معنای وازه بحث نمیدونینقل قول:
در فضای مجازی امکان شناسایی وجود نداره
من که تکذیب میکنم حسن ولی یه کارایی میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام(sm10)نقل قول:
آخرش افساید بود یا نبود(sm120)نقل قول:
یک بازیگر بعد از این که دو روز مدام ملت زیر عکسهایش نوشتند – با لحن خیلی توهینآمیز هم - چرا تسلیت نمیگویی، در صفحهی اینستاگرامش نوشت که مرحوم را نمیشناخته و با کارهایش هم آشنا نبوده، اما از فوتش متاسف است و از سرطان بیزار است و دلش سوخته و غصهدار شده که یک جوان اینطوری از بین رفته. نوشته که از تسلیت گفتن خوشش نمیآید و حتا آن یکی مرحوم را که میشناخته فقط به دوستان و خانوادهاش تسلیت گفته. خواسته که مردم دست بردارند از تعیین تکلیف کردن آن هم با کامنتهای توهینآمیز. قبلش مثلن عکس یک سری میوه گذاشته بوده که هر گروه برای چه مشکلاتی بهترند و گفته تغذیهمان را بهتر کنیم که بیمار نشویم، و زیر همین پست کامنتهایی گذاشتهاند ملت مثل «ننگ بر تو که اسم خودتو میزاری (میذاری!) هنرمند اما شعور نداری که تسلیت بگی چه برسه که بفهمی الان ما میوه برامون مهم نیست» و «تو [...] زیادی نخور میوه پیشکش، هنرمند محبوب اونی بود که مرد و رفت و [...]ی مثل تورو ندید». که یعنی چرا تسلیت نمیگویی. در جواب به این کامنتهای بیشمار توهینآمیز توضیح محترمانهای نوشته. غافل از این که بخش عمدهای از مردم شریف ایران، چه بخواهیم چه نه، سطح فرهنگی و شعور اجتماعی پایینی دارند. توضیح محترمانه فقط جریترشان میکند.
از وقتی این توضیح را نوشته، سیل بیشمار کامنتهای بسیار زشت با کلمات رکیک به صفحهاش جاری شده و قطع هم نمیشود. از فحشهای جنسی گرفته تا نفرت، از تحقیر کلامی گرفنه تا آرزوی مرگ. این صفحهی یک بازیگر ایرانی است. یک بازیگر ایرانی محبوب که به خاطر جایگاه اجتماعیاش با بخش گستردهتری از آدمها احاطه شده. و این بخش گسترده درست همان چیزی است که همیشه چشمهایمان را رویش میبندیم چون واقعیت برایمان ترسناکتر از این است که بخواهیم با آن مواجه شویم. بخش عمدهی مردم ما، بخش بزرگی از آن چیزی که بهش میگوییم «عامهی مردم»، هیولاهای بالقوه هستند که اگر افسارشان را باز کنی سنگ روی سنگ بند نمیشود. اینها همانهایی هستند که صفحهی مسی را به فحش بستند و صفحهی آن داور را و صفحهی دیگران را. اینها همانهایی هستند که در خیابان و مترو و رستوران با چهرهها و لباسهای معمولی و با لبخند ظاهر میشوند و هرگز نمیشود فهمید درونشان چه چیزی زندگی میکند. فقط در شبکههای اجتماعی، جایی که میتوانند مخفی شوند، واقعیت درونشان عریان میشود و بی کوچکترین خط قرمزی شروع به «لذت بردن» میکنند. لذت با توهین، و به ویژه توهین جنسیتی است که حاصل میشود و چه بهانهای از این بهتر که بازیگر، کاری که ازش – با توهین – خواسته بودهاند را نکرده و به جایش توضیح داده.
مرتضا پاشایی هم خوانندهی پاپ بوده و طبعن طرفدارانش عمدتن از همین دسته بودهاند: همان «عامهی مردم». متاسفانه اینها مخاطبها و طرفدارهای راستین آقای پاشاییاند. فرهنگ عامهی ما همین است. اسم من را هرچه میخواهید بگذارید، هر برچسبی که میخواهید روی من بزنید، اما من از این مردم منزجرم. من از این آدمها که کم هم نیستند و در اکثریتاند حالم بههم میخورد. من از این که عمدهی مردم هموطنم از نظر فرهنگ و شعور اجتماعی، زیرخط فقرند دلم میخواهد دیگر ایرانی نباشم. من، امروز، در اولین ساعت بیداری، برای اولین بار در زندگیام دلم خواست بروم و هرگز برنگردم.
باز هم تفاوت دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه پس میتونیم مثل قبل بحثامونو ادامه بدیم (sm59)نقل قول:
وقت تلف نکن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیشب بحث کردم پشیمون شدم از بحث کردن با ایشون !
تو دروغ نمیگی و قص علی هذا ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن که پول میشماره فقط(sm2)نقل قول:
راستی اون ضریب 2.4 رو واسه المان حساب کردن.. زدی تو رگ دیگه(sm2)
سلام عزیزم (sm19)نقل قول: