(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)
انلاین ببین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کن هوا ابری شد، چند تا رعد و برق... درست یکیش صاف گرفت به آنتن ما، دیدیم دود از گیرنده دیجیتال بلند شد (sm120)...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ساعت 2 که شبانه شروع میشه... سرعت اینترنت به ما میره (sm9)
البته یه گیرنده دیجیتال usb دارم ولی جرئت وصل کردنش به لپ تاپُ ندارم (sm25)
خو با دیجیتال یو اس بی ببین من زیاد استفاده میکنم واسه لب تابم هیچیش نمیشه نترس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عذر میخوام پا برهنه میپرم وسطنقل قول:
سوال:گیرنده usb چه مشکلی واسه لپ تاب داره؟؟؟؟
میترسه رعد برق بزنه این رعد برق از طریق یو اس بی به لب تاب بره و لب تابشو بسوزونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بازی های لیگ قهرمانان که همزمان بودن رو یکیش رو لب تاب اون یکی رو هم با تی وی میدیدم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینه (sm120)نقل قول:
برا یه فوتبال 4 میلیون به فنا بره، ترس نداره؟ (sm120)
از تو که مهندس کامپیوتری این خزعبلات بعیده (sm120)احتمال این اتفاق یک در میلیونه (sm120)نقل قول:
آخه همین یک در میلیونُ امروز به چشم دیدم که باعث شد آی سی روی برد گیرنده دیجیتالم دود شه بره هوا (sm120) شانس که نداریم... آقوی هم ساده دیدی... منم یه چیزیم تو مایه های همون (sm120)نقل قول: