هیچ کدوم کاری نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ کدوم کاری نداره
شب بی رحم رفتن تو
شکستن من تو هجوم شب زمین
شب مردن
نه تحمل به اسارت نه امیدی به رهایی (sm50)
کو کسی تا بگشاید روی من این در بسته (sm81)
سوختن من ساختنمه (sm50)
این سایه همیشگی مرگ که دنبال منه (sm74)
پس شب افتابی کجاس (sm77)
دلم خوش نیست
- (sm50)
صدایت میزنم بشنو صدایم
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100(sm50)
اونی که تو رویا میدیدم سایه شو هرجا میدیدم نکنه تو باشی نکنه تو باشی نکنه تو باشی نکنه تو باشی نکنه تو باشی(sm50)
- (sm2)
- (sm50)
(sm169)
محسن دیوس دوتا اهنگ شاد خوب بده(sm169)
اخه به هر زبون میگم دوستت دارم بازم به من میگی نمیشه باورم(sm169)
با ما وفا کن کمر باریک(sm169)
کز میکند کنج خودش این سایه ی بدبخت
اهنگ شاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!(sm77)
حبسیده در خود و رمز جان کندنش این است
نه باوووووووووووو(sm120)
- (sm50)
محسن دیوث دیروز پیام زدم اون لیست رو برات فرستادم چرا دانلودش نکردیا .. ؟! (sm81)
(sm50)
کدوم لیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم به خدا
گفتی لیست فیلم ها رو بفرست .. به خدا خیلی دنبالش گشتم تا پیداش کردم دوباره برات فرستادم یه سال گذشت .. (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دانلود کن روزی هم 3 تا برام رایت کنی بازم خوبه .. (sm74) دستت درد نکنه تلگرامم بیا .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا جان صمیمانه دامادیت رو تبریک عرض میکنم
ایشالا به پای همدیگه عاشقانه پیر بشین (sm15) (sm134)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم مرسی (sm23)(sm23)
ایشالا عروسیت (sm51)(sm127)(sm127)(sm127)(sm51)
- (sm50)
- (sm50)
(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت، مرسی از لطفت عزیزم (sm127)
خوش باشی همیشه (sm137) (sm111)
ساعتا یک ساعت کشیدن عقب دیوثا
الکی یک ساعت زودتر بلند شدم (sm25)
- (sm50)