حق را به پدر شما میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حق را به پدر شما میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من روزنامه ورزشی نمیخونم که نفس تنگی نگیرم ، تو میگی برو بدو ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بازیگری که میگین کیه(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن کاملشو، چند صفحه قبل گذاشتم
(sm138)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی جو میدن(sm2)
کافر همه را به کیش خود پنداردنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما کلا بحث رُ کلا نگرفتی فک میکنم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم ! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله اکبر !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده غلط میکنم شما رو هم کیش خودم بدونم !
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm19)
نقل قول:
بيخيال (sm30)(sm30)(sm30)
خداروشکر بد نیستمنقل قول:
اما حقیقی هر چی خودشو تو بازی کنترل کرد بعد از بازی دست اشکان رو گرفت گفت کی بود اون دیوسی که تو رو زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بهم نیشانش بده ! که ریختن جمعشون کردن (sm30)
کیش متظاهران؟(sm120)نقل قول:
الله اعلم ، والا خودم هم نمیدونم کیشم یا مات ! (sm120)نقل قول:
نقل قول:
برمی گرده به حرفای حسین (sm50)نقل قول:
الله همیشه اکبر بوده هست و می ماند احتیاجی به تایید کافران نیستنقل قول:
نقل قول:
من كه الان اينجوري شدم (sm171)
متاسفانه صحنه رو ندیدم(sm74)(sm2)نقل قول:
آها مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
من فک میکنم کسی که دین رو درک کنه خیلی از کارارو نمیکنهنقل قول:
معلم میگه درس بخون ولی نمیخونیم دلیلش این نیست که دروغ بگه دلیلش اینه یا انگیزه نداریم یا اطلاع (sm120)
من خودمو مثال میزنم که به کسی بر نخوره
من اگه دین رو درک کرده بودم دروغ نمیگفتم و هزار گند و کثافتی که تو این مدت زدم رو نمیزدم
مینا تو بگو بازیگره کی بود که فحش کش شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا کتاب خوب و کم حجم ( در حد 150-200) صفحه بهم معرفی کن که راه و روش شما رو یاد بگیرم ، برای نوشتنم خیلی مورد نیازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هانيه توسلي (sm59)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم عکسی که گذاشته بودم لود نشد تو فروم، واقعا شرم آوره رفتار مردم
من شدیدا منتظر یک رینگ بکس بودم ! (با توجه به سابقه علیرضا حقیقی تو دفاع از هم تیمی هاش تو بازی شارجه که با مشت زد تو دهن بازیکن حریف و 2 بازی آسیایی محروم شد ! ) (sm2)نقل قول:
منم همینُ گفتم...گفتم تو اگر بفهمی درس خوندن به نفعته تو مدرسه دولتی یا غیرانتفاعی معلم بگه یا نگه این کارُ میکنی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیازی نیست که بری یه کتاب 100000 صفحه ای بخونی که بفهمی خوبه یا بد ....
خیلیا هستن که قرآن رُ 30000 بار دور زدن ولی حالت بد میشه از کاراشون بعضیا هم بدون این چیزا حال آدمُ خوب میکنن(sm2)
ملت کرم دارن اصن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره یواش یواش قضیه سجده تکرار میشه !نقل قول:
(sm2)
اکبر اگر تایید میکنی دیگه ادامه ندم ..(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت میخواست کاسیاس رو به گ** بدی(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلاد باور كن يه ادم بي دين هم ميتونه دروغ نگه ريا نكنه انسانيت و شرافت داشته باشه بر عكسشم هست يه فرد ديندار هم ميتونه به اقتضاي زمان دروغ بگه و ...
نقل قول:
واااااااااااااااااااييييي ييي(sm30)(sm30)(sm30)
جدی فک می کنی اونی که آلبومارو آپ می کنه سیناس ؟ (sm2)(sm50)نقل قول:
نقل قول:
كرم ثانيه اولشونه يكي نيست بگه خوب به تو چه تو ناراحتي دليل نميشه همه رو مجبور كني مثل تو رفتار كنن
نمیگم چاوشی پرست باشید چاوشی دوست باشید
خداحافظ
نه لود شد یدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم والا (sm50)
(sm2)(sm2)نقل قول:
والا من نمی دونم چی می گید (sm2)نقل قول:
نقل قول:
خداپرست باشيد و انسان دوست (sm10)