من htc دارم ولی اصن راضی نیستم مزخرفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من htc دارم ولی اصن راضی نیستم مزخرفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا...اعتدال چیز خوبی ست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما خانم از من میشنوید هواوی نگرین
خصوصا همین مدل که مد نظرتونه چند نفر داشتن و ابدا رضایت نداشتم ازش
با این مقدار هزینه ای که میخواین بکنین گزینه های خیلی بهتری هم میشه داشت
خب اول اسمش رو یاد بگیر بعد برو سراغش .... اینطوری سوژه خنده میشی ، کلی هم گرونتر بهت میندازن ... هواوی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
گوشی فقط نوکیا1101(sm132)
فخر نفروش فخر نفروش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم کاملا با این دوست عزیزمون موافقم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
htc خیلیم خوبه البته بعد از نوکیا(sm120)
من که راضی ام سری one عالیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باتریش ضعیفه ولی من زیاد نت نمی رم با گوشی برا همین موشکولی ندارم