نوید خسته نباشی (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید خسته نباشی (sm10)
طبق آمار بانک مرکزی ایران، رمز کارت بانکی ٪۹۹ مردم شیراز ۹۹۹۹ است.
ویژگی مهم این رمز علاوه بر به خاطر سپردن آسان، نزدیک بودن دکمه ۹ به دکمه Enter است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اون زنه
شکلک دوم هم تایید کننده ست
شرمنده هااا ولی الان من احساس میکنم خودت نیستی !(sm77)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟ (sm77)
من شوهر ذلیلی بیش نیستم و کاملا افتخار میکنم به این موضوع (sm195)(sm144)
شوهر ذلیل؟؟؟ من فکر میکردم نسلشون منقرض شده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم آخرین باز مانده باشی!
(البته اینا شوخیه)
نقل قول:
اری من بازمانده هستم (sm172)
میدونم جنبه م بالاست مشکلی نیست
شیلتر شدیم آیا؟(sm120)
یه لحظه ***** شدیما (sm74)
نه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور مگه؟