(Kako Band - Davat (Invite
اینم جالب بود، فاز غریب ـی داشت (sm118)(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
(Kako Band - Davat (Invite
اینم جالب بود، فاز غریب ـی داشت (sm118)(sm132)
شب است هر دو به یك خواب خوب محتاجیم
كه زیر پل، بغل هم فشار را بكنیم
كه بیخیال تمام اضافه ها تنها
مدام زندگی خنده دار را بكنیم
(sm27)
به من چیزی بگو از عشق
از این حالی که من دارم
(sm25)
عریان کندم هر صبحدمی
گوید که بیا من جامه کنم
برم قیلون بار کنم و بیام (sm155)
بتركي(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری دیوث ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم با عكسه اون دختره كه همش ميزاري ميزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یه دفتر 150 برگ چرمی میخواستم از دی جی کالا بخرم خیلی چیز آسی بود (sm50) ولی خیلی گرون بود 44 تومن (sm2) چه خبره آخه ؟ (sm9)
- (sm50)
(sm19)اشترم برو آسوده بخواب من هستم
(sm120)دمش گرم موزیک ویدیو بارون قشنگ بود تو ویدیوهای ایرانی واقن خوب بود (sm74)فقط یه لیدی سیوکسی کم داشت که اونم عسلام (sm3)
(sm118)صبح خود را با نیکول آغاز کنید
..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)همه بدبختیا از اینجا شروع شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپیده (sm120)
(sm2)
(sm50)چه بارونی
چمدون ، سفر ، قطار ، دلتنگی
درد دوری ، انتظار ، دلتنگی
نمیدونی که چه کاری میکنه
با یه قلب بیقرار دلتنگی (sm81)
از وقتي تحريما برداشته شد بارش ها سرازير شد
آيا داستان هارپ واقعيت دارد ؟
جنوب خو معلومه خرماپزونه (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اراک 24 ساعته داره بارون میاد خودت که در جریانینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی فلک(sm172)
به جان خودم این شادمهر خل شده
(sm2)
تکنولوژی هارپ واقعیت داره
(sm2)این چجور شوی تلویزیونی که پوسترش اینه +21
شادمهر رید شعرو یادش رف .. (sm59)
شایعه در شهر
رویس در فرودگاه شهرِ منچستر رویت شد(sm164)
(sm2) (sm164)
بهترین شکلکی که تا حالا گذاشتم .. (sm30)
ننه بارون دخترای آفتاب فلک نکن
ابرای سیاهتو رو سرشون الک نکن
راه بده مشتی بهار غنچه ی سیب باز کنه
پسر نسیم خانم شکوفه هارو ناز کنه
خدا کنه بارون نیاد (sm81)
این پروفایله رسمیشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو من عکسام تو 4 ساعت بیشتر از این لایک میخوره(sm2)
والا اون 2-3 فصلی که فارسی1 ازش گذاشت خبره خاصی توش نبود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضش AAA یه چیزی میذاشت اخرش بود(sm2)
(sm2)تا حالا اینجوری شات ندیده بودم
حوصله درست کردنشو نداشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)حوصله نمیخواد از قابلیت crop پینت استفاده کننقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون دگ.حال سر و ته زدنشو نداشتم(sm2)دوروز دگ سربازم خسته م میفمی خستهههه(sm2)نقل قول:
(sm70)میدونی cropچیه ؟ اگر میدونی دیگه سر و ته زدن نداره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]