نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نميدونستم عزيزم حالا چرا دير شده گشه گيزيم؟(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نميدونستم عزيزم حالا چرا دير شده گشه گيزيم؟(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گشه دیرم که(sm171)
سن گشه سن من دا سنی سویورَم (sm127)
پس دیشب زیر بارون تو ماشین خوابیدی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه در این حدم ترس نداره... من که از این چیزا زیاد دیدم تخت گرفتم خوابیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت تحمل کن از بهمن ماه دوباره میتونی این شوخی خرکیاتُ از سر بگیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی (sm74) نترس مادر جان چیزی نمیشه... ما هنوز زنده ایم (sm25)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كباباي " كباب ترش پدر" چه خوشمزه س البته همراه دوغ دهكده (sm59)
سر 45متری؟ آره ما مشتری قدیمیش هستیم تازگیا رفته اونجا توی پاسداران بودنقل قول:
دیدی عجب دوغیِ (sm120)
از جنتی آموز امید به زندگانی (sm2)نقل قول:
راست میگی؟ (sm49) (sm120)نقل قول:
حالت چظوره امروز؟ (sm174)
دیشب کلی مخشُ زدم که رفتی خونه میای سایت ها... آخر شب میگه جان تو حال ندارم دراز کشیدم تا خوابم ببره (sm172)نقل قول:
اهــــــــای یه طوری حرف بزنید ماهم بفهمیم (sm142)نقل قول:
الان بدنم اماده ست بیا واسه دعوا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم بیش از 10 سال بود اصلا طرف دعوا یا کسایی که دعوا میکنن هم نرفته بودم ولی اینجا نشد یعنی نمیشد عقب وایسم باید کتکو میخوردن خیلی بی ادب بودن