مگ همون نی تو paint(sm120)میبُرد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مگ همون نی تو paint(sm120)میبُرد(sm2)
نماهنگ امام رضا در آی فیلم(sm59)
(sm120)احسنت وقتی داری کراپ میکنی دیگه سر و ته چیو میخواد بزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس حرف دلمون یکیه من طرز بیانم تخمیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازت ناامید شدم(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Snipping Tool(sm209)
(sm217)چه فیلمی بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)کارگردانشم کارگردان ویپلشه
(sm2) لینک یه عکس بلد نیستن در بیارن
یه دامنه خوب واسه عکاسی چی میتونه باشه (sm148)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروفايل رسمي شادمهر عقيلي در اينستاگرام اينهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
instagram.com/realshadmehr
(sm169)
- (sm50)
(sm169)
(sm111)نقل قول:
کاور
امیر این آلبومو قبلا زده بودی؟! تو سایت و تو تاپیک هر چقدر میگردم نیست!
داشتیم بزرگ میشدیم با شعر و موسیفی و فکر
من کریستف کلمب بودم کاشف یه اندام بکر
داشتم عاشق میشدم چون روی شونه ام سر میزاشتی
من پینک فلوید گوش میدادم تو هم خوب ابی دوست داشتی (sm118)
من از کجا پند از کجا باده بگردان ساقیا
آن جام جان افزای را بر ریز بر جان ساقیا (sm181)
آلبوم استاد مهرداد آسمانی اواسط ماه آذر (sm127)
پرونده نقل و انتقلات منچستریونایتد با خرید سادیو مانه هافبک ساندرلند بسته میشود ...
امیر ارجینی: در آلبومم فقط یک قطعه از چاوشی دارم
چه عاجزانه ار موزن میگه دلم واسش سوخت ..
موزن تون خیلی دیوثی ..
همینطو الکی میخوام به موزن فوش بدم دیوث ..
البته *** لق ارجینی کرسی شر زیاد میگه ..
- (sm50)
اشترم بکش بیرون
(sm2)
(sm2)رم کردن
فرمانده نیروی هوافضای ****:
همانطور که او در ابتدای راه به ترانه های خوب احتیاج داشت من هم به آهنگ های او احتیاج دارم
ارجینی دیوث (sm81)
ابر پاییزی با محسن خونده ریدمانه صداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونطور که قبلا اشاره کرده بودم محسن مسیرش به سمتی بود که ارجینی تو اون فاز نبود (sm50)
الانم خودش رسما همینو گفت
این هنوز تو فاز تنظیمای شهاب اکبریه
(sm50)
دلگیرم از این شهر سرد این کوچه های بی عبور (sm50)
نشنیده ای شب تا سحر آن ناله های زار من (sm81)
شهاب اکبری ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قفل روی کلنجار (sm50)