وحیدمونم مثل خودمون خاص پسنده!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وحیدمونم مثل خودمون خاص پسنده!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)پس هواوی نمیگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کلاکه رُ شکست؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوبه که ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اردیبهشت ماه یه لپ تاپ گرفتم برای یه بنده خدایی .... با کلی دردسر گشتم یه سیستمی که ویندوز 8 اورجینال داره روش رو جور کردم
بعد دیدم 2 روز بعدش طرف سیستم رو آورده تا ویندوزی که عوض کرده بوده رو دوباره عوض کنم
پیگیر شدم دیدم مردک به خاطر اینکه بازی PES روی سیستمش اجرا نمیشده زده ویندوز اورجینال رو ترکونده ... بعد هم فهمیدیم که سی دی بازی خراب بود(sm25)
واقعا به بعضیا تکنولوژی نیامده (sm25)(sm50)
پس منظورت چی بود؟!(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزینه دانشگاه 6 هزار دلار تقریبا هزینه زندگی هم بستگی داره دیگه از 100 دلار ماهانه میشه خرج کرد تا 1 هزار دلار (sm70) ولی معمولش بین 300-400 دلاره
خوب است (sm59)نقل قول:
ببین گوشی فقط گوشی خودم .... ببین ... مرد بود واسه خودشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دختره چه وقتی کلاکه نوشته میشه خو(sm59)نقل قول:
پناهنده بشیم چی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر میخوای هزینه کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]