نگو دختر مردم باورش میشه (sm2)(sm2)(sm2) برای همینه میگم مخ نمی تونم بزنم (sm74)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
دریبلت خوب بود آما دروازه خالی رو چطوری زدی به تیر؟ (sm70)
عارمین آرش برهانی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگو دختر مردم باورش میشه (sm2)(sm2)(sm2) برای همینه میگم مخ نمی تونم بزنم (sm74)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
دریبلت خوب بود آما دروازه خالی رو چطوری زدی به تیر؟ (sm70)
عارمین آرش برهانی (sm2)
اینجا کافیه تو خیابون راه بری و ببینی همه چشممون به برجستگی بذن خانوماس اصن ی وضینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض معذرت حرفتو قبول ندارم چرا؟
چون متاسفانه يه طوري جا افتاده بين جوونامون كه به همه تيكه ميندازن
همين چادر رو كه مثال زدي خودم بارها شاهد بودم دختر چادر سرش بوده و بسيار خوشگل پسرا ولش نميكردن هزار و يك متلك بارش ميكردن
حالا در نظر بگير طرف چادريه و خيلي زشت ، باز بنده خدا رو بستن به اراجيف ،
همه اينها برميگرده به محدوديت بيش از حد و اندازه . اگر انقدر اين مسئله رو شاخ و برگ بهش نميدادن و حمله نميكردن بهش الان اين همه مد اجق وجق خلق نميشد
این بنده خدا رو نمیشه مقصر دوسنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما معنی این حرف ینی مردا همه ح.شری هستند و بهزنا به عنوان کالا نگاه می کنند به طور کلی ینی حیوون هستیم (sm81)(sm2)چون غریزه داریم....(sm50)
عزیزم ما توی 4تا کشور دیگه نیستیم توی همین خراب شده داریم زندگی میکنیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف از چراغ سبز میزنی خب منم که دارم همینُ میگم... میگم اینجا خانما یکم آزاد برن بیرون 4نفر نوع پوشاکشون رو به عنوان چراغ سبز تلقی میکنن واسه خودشون سرخود و به خودشون اجازه میدن هر چرت و پرتی به زبون بیارن خطاب به اون خانم
در صورتی که هیشکی همچین حرفی به یه خانم چادری نمیزنه... و به خودش اجازه نمیده دستمالیش کنه... مگر اینکه طرف زیر چادر به 1000 روش آمار بده و چراغ سبز و...
این عارمین بدش نمیاد ؛ الکی داره خودشو لوس میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفت مثل این میمونه که یه خانومی بگه من قشنگ نیستم و واسه کسی نمیتونم جذاب باشم ، پس با تاپ وشلوارک بیام بیرون مشکلی نیس ، شما قبول میکنی این حرفو!؟نقل قول:
علف جان تو باید به دهان بزی شیرین بیای ، نظر خودت مهم نیس (sm70)
پ.ن وسط بحثای مهم هم همچنان با شوخو جواب ملتو میدم (sm2)
بقیه کارو بسپر به ما ، یه گوشه ساکت بشین و از اون عکسا از اسپیشال بخر بزار اینجا ، خوشش میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینین آقای صابر نه نکذیب می کنم تایید (sm2) ( به سبک برنامه نود بخون ) (sm2)نقل قول:
این عارمین بدش نمیاد ؛ الکی داره خودشو لوس میکنه (sm2)
می ترسم شما مخشو بزنین (sm74)(sm2)نقل قول:
بقیه کارو بسپر به ما ، یه گوشه ساکت بشین و از اون عکسا از اسپیشال بخر بزار اینجا ، خوشش میاد (sm2)
در نظر بگیرین که حجاب رو واقعا رعایت میکنن آما همون برجستگی هم باعث میشه حرف بشنون ...نقل قول:
با چادر هم برجستگی ها مشخص هست و ...
باور کنین زن ها هم حس دارن و غریزه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نباید از یه جایی شروع بکنیم به تغییر طرز فکر ...نقل قول:
تغییر رو همین مردم خودشون باید شروع بکنن خودش بوجود نمیاد ...
(sm120)چشم دل سیر نیستم اما مزاحمت هم واسه کسی ایجاد نمی کنمنقل قول:
خب تا حدودی درسته حرفت من فکر کردم کلا میگی چیز خوبیه اینکه اینو قبول داری که تو یه کشور اروپایی خانومت حجاب نداشته باشه پس ینی هم نظریم (sm10)
من تصمیمو گرفتم ، اصن اسم تاپیک رو میزاریم روشنفکران بجز نوید ...
چطوره دوستان؟ (sm2)