سلام به دوستان قدیمی.البته اگه کسی یادش مونده باشه!(sm138)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به دوستان قدیمی.البته اگه کسی یادش مونده باشه!(sm138)
خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان قدیمی فراموش نمیشن هر چند کم کار بوده باشن
برادر تقدیر الک بود دیگه خوب بود که تقدیر :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کردونی هم بستگی داره خواننده چقد بخواد خرج کنه برا کارش
ویدیوی همین خوبه ابی تا حدودی و ترکم نکن معین واقعا مسخره بود
دوتا کار مشترک ابی و شادمهرم میتونست ویدیوی بهتری داشته باشه
یا حتی اینده شادمهر با اینکه ایده جالبی داشت ولی میتونست خیلی بهتر باشه ( من شنیده بودم اون دوربینایی که اینده رو فیلمبرداری کرده پول اجارش وحشتناک زیاد بوده :| ) با توجه به این پول فک کنم میشد کار بهتری ساخت هر چند من از همونم راضی ام :دی
سینارت فک کنم یه سر و گردن از بقیه کارگردانای موزیک ویدیوهای ایرانی بالاتر باشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی از برادران بوشهری .... با اینکه کارای جالبی میکنن ولی طرح ندارن بوشهری ها .... یه چیز تکراری و بدون ربط با موزیک هست معمولا ..... ویدیوهایی که برا حسین تهی ساخته بودم فک کنم جزو بهترین کاراشون بود .... ولی سینارت تو این دوتا ویدیو انتخاب و رابطه نشون داد کار بلده ..... رابطه خیلی ساده و معنادار بود :دی .... ایده ش به شدت جالب و جدید بود .... از یه طرف نوع فیلمبرداری و شات هاش به نظرم عالی بود ..... قشنگ مث فیلمای سینمایی ..... همینطور انتخاب و اون اسب و داستانی که داشت ..... من امیدوارم که به جای کردونی با سینارت ادامه همکاری بده (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز ناهیدی (sm25)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه آخرش موزیک ویدئو خوبی از کار در بیاد ولی من بعید میدونم دو تا موزیک ویدئو با سینارت کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول مهمه ولی ایده کارگردان مهمتره که با آهنگ جور در بیاد
سلیقه ایه ، هر کسی یه جور میپسنده
فربد دنبال تنظیم کننده کار نگرد (sm120) ناهیدی (sm25)
تا حالا سینارت نشون داده که کارشو خوب بلده
معمولا آهنگهایی رو ویدئو میکنه که خودش تنظیم کنه(sm59)نقل قول:
از این ناهیدی فقط حالم عوض میشه ویدئو شد
شما هم سعی کن خبر منفی منتشر نکنی(sm120)