هیچکس به اندازه ی من بن نشده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچکس به اندازه ی من بن نشده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمران زاده که از دست برزای شاکی شده بود، رو به او گفت: «زیپ دهانت را ببند!» این درگیری لفظی باعث شد تا مظلومی سریعا وارد گود شود و سر آنها داد بزند که «تمامش می کنید یا هر دو شما را اخراج می کنم.»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی واقعا قسمت 5 سریال Game لیک شده ؟
اره. کیفیت پاییننقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر امتحانات شما هم افتاده ماه رمضون ساعت 16؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای زخم نیزه ات سینه سپر نمی شود(sm50)
نه برا هر دانشگاه متفاوته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از 12 شروع میشه تا 25. تو تایمای مختلف هم امتحان دارم.
این رو اگه میدونی پاسخ بدهنقل قول:
اقا یکی به این سوال ما پاسخ بده من می خوام برم دانشگاه زبان بخونم ولی منتهی یکی از دوستام گفت باید پیش دانشگاهی داشته باشی منم که پیش دانشگاهی ندارم البته از دانشگاه هم نپرسیدم که پذیرش می کنن یا نه یکی منو کامل راهنمایی کنه اگه پیش لازم داره باید چیکارم کنم راهی نیست خیلی دوس دارم این زبان رو قانون جدید الان چیه دانشگاه ازاد دانشگاه پیام نور خلاصه هر دانشگاهی که زبان رو بدون پیش ثبت نام می کنه
اهان مرسینقل قول:
طراح کاور آلبوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm120)
4 شنبه ..
سجاد پفیوز جواب بده(sm142)
والا منم تا همینقد میدونم که کنکور زبان حتما نیاز به مدرک پیش دانشگاهی داره. من خودم نظری بودم. بهتره از بچه های هنرستان سوال کنی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حسن (sm19) چطوری کم پیدایی ... (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه های هنرستان کجا هستن بپرسم باووو عجب موضعلی شده هاااا اح گح تو این مملکت (sm178)نقل قول:
این طرح رو جلد یزدانیه؟
دیوث چرا لینک رو برداشتی(sm59)
720p WEBRip هم اومده ..
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] طرح كاور البوم منتشر نخواهد شد تا روز انتشار البوم
- این دیگه چجور سیاستی هست اخه(sm142)(sm98)
خب بذار دیگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت فدات(sm111) تو چطوری(sm176)
میومدم فروم حس و حال لوگین نبود(sm120) نزدیک آلبوم شدیم لوگین کردم(sm2)
راستی چمپئونه چمپئونه اوئه اوئه اوئه(sm128)(sm118)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاظر نسخه زیر با رزولوشن 1280x724 و حجم 236 مگابایت در دسته های 720p HDTV و 480p HTV قرار گرفته.
» Game.of.Thrones.S06E05.WEBRip.x264-RETiNALCANCER
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت هاش خوبه ارزش دل داره یا بمونه فردا
عدد 0 رو به 20000345 ارسال کنید
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا صفر حالا
زیرنویس نداره همون فردا دان کن زیرنویسم ساعت 10 میادنقل قول:
زیرنویس که نمیاد الان فردا ببین کیفیتش خوبه ..
اینو از اون اسکل برنامه نویسشون سوال کننقل قول:
اره باووو راس میگی نمی ارزه فردا دان می کنم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوس چرا جملت شبیه به منه ..
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خدایش این دیگه چجور سیاستی هست؟ قشنگ یه تیزری؟ یه تبلیغی؟ رونمایی از کاوری؟ سر آلبومی؟ و...
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]همه چی باید روز انتشار اتفاق بیفته):
فدات ... جات خالی بود (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه لیگی شد امسال این اخریا (sm59) امشبم حذفیو ببریم عالیه (sm118)
(sm111)
چی فکر کردن اینا با خودشون عجب ادمایی هستننقل قول:
اقا چرا همیشه اعتراض؟ صبر کن ببین چه اتفاقی میفته. یه فکری پشتشه حتمانقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
فکر ؟! مثلا میخوان چیکا کنننقل قول:
بالاخره صفر یا 8؟؟؟؟؟میلاد اصفهانی اینستای حالا خورشیدو گذاشت 8بیشترین نمره بود.(sm98)نقل قول: