تو فیلم کویین چقد رو همجنسـگرایی زوم کردن
نمایش نسخه قابل چاپ
تو فیلم کویین چقد رو همجنسـگرایی زوم کردن
اوه پسر اخر فیلم شاهکار بود
قمارباز آلبوم جدید (sm50)
[Forwarded from Mohsen Chavoshi]
قُمار باز
آلبوم جدیدم
ژوووون ژووون این شعرو خونده .. (sm118)
(sm2)عمرن مجوز بدن به این اسم
خدا کنه حتمن سال بعد منتشر بشه چل سالگی موزنه (sm19)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم این همون آلبوم کلاسیک هس که موزن داشته روش کار میکرده ..
هادی حسینی که میگف بهار سال دیگه ..
سال دیگه که قطعیه معلومه ولی بهار نی این گوه خوری کرده ..
این البوم قطعا بهترین البوم محسن چاوشی خواهد بود (sm2)
90 میلیون (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm209)
خیلی ام خوب
بارسا پی اس جی سیتی ریدن تو قیمت بازیکنانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منتظر این آلبوم نیستم ، منتظر آلبوم بعدی محسنم (ممر)مدظلالعالی
من در تو پنهانم ،
تو در من ... (sm50)
تو بارون ... (sm172)
نه الان پیج دوست دخترشو پیدا کردم , قیمتش کاملا منطقیه (sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبخندش ... (sm88)
داف ها قطری ...
(sm50)
(sm50)
عمو رضا ...
آلبوم جدید ...
اسفند ...
ففر ...
کار جدید ...
شنبه ...
مهدی احمدوند ...
کار جدید ...
امروز یا شاید هم امشب ...
پست جدید محسن
ای قوم به حج رفته
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
ای قوم به حج رفته کجایید کجایید؟
(sm10)
جان جان چی میگه این آخ آخ .. (sm81)
آلبوم خواجه پلی شده بود وسطش قط کردم این آهنگ موزن پلی کردم بشوره ببره ..
ده بار از آن راه بدان خانه برفتید
یک بار از این خانه بر این بام برآیید
(sm172)
- ای قوم به حج رفته کجایید؟
+ حج دیگه
- آهان اوکی :*
(sm120)
بعد از تماشای فیلم کویین ویدیو اصلی اجرا رو ببینین حال کنین
بماند چه افتخاری نصیبش شد فیلم این بشر رو بازی کرد چقد باید خوش شانس باشی قیافت شبیه باشه تو رو انتخاب کنن
بدن تصفیه شد دومین فیلم موزیکال عالی
تولد یک ستاره
بازیگر خوبیه من سریالی که بازی کرده بود هم دیدم خوب بازی کرده اگه اشتباه نکنم اسمش اقای ربات بود سریالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میریم که بریم برا ژاپن(sm120)