من مست و تو دیوانه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من مست و تو دیوانه (sm50)
محل اقامتت منظورم بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوبه والا (sm120)
مشکلات و سختی هاشُ بگو بدونیم حالا؟(sm50)
(sm172)
اونو دیگه خبر ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ه ی چ . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمی که از روی کتابی با همین نام ساخته شده که فروش بالایی هم داشته
تصویر خود گویاست تو این چند روزه ابتدایی اکران استقبال بالایی از فیلم شده تا جایی که پنجشنبه گذشته تبدیل به دومین فیلم تاریخ شد
که تو اولین اکرانش مبلغ بالای 8.6 میلیون دلار فروش داشته.
ولی مثل اینکه اصلا انتظارات رو براورده نکرده که از بین 40 هزار رای امتیاز تعجب برانگیز 3.9 از 10 نمره رو گرفته.
منتقدهای سینما هم که اصلا نظر مثبتی به فیلم نداشتن و تا جایی که جا داشته فیلم رو کوبیدن.
بعله گویا پروژه ریدن به یغما رو شروع کردن آقایان شاعر
ن م ن؟؟ کیا؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهرنگ قاسمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی اسدالهی(این انگار پاک کرده پستشو)
آها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه اول خوابگاه بودم ولی از ماه دوم با دو تا از دوستام خونه گرفتیم
سختیش که سختیه زندگیه مجردی و تنهایی و دوری و غربته ولی به آرامشش حقیقتا می ارزه من که بینهایت ذهنم آرومتر از وقتیه که ایران بودم (sm51)