بابک ریده
من میدونم
نمایش نسخه قابل چاپ
بابک ریده
من میدونم
شک ندارم برنامه این هفته آقای کیروشیپور (به قولی ببخشید فردوسیپور) برنامه وسیعی را چون گذشته (مثل جریان اختلافتان با علی پروین، اختلافتان با فدراسیون فوتبال و اختلافتان با حبیب کاشانی) تدارک خواهد دید و نظرسنجی مناسبی در حمایت از شما (نظرسنجی که چه عرض کنم نمایشسنجی) روی آنتن خواهد برد، همانگونه که این کار را برای کیروش انجام داده است. (آن هم به صورت خودجوش و نه هدایتشده!!!)
خو ديوث تو رو بايد ميكردن سرمربي تيم ملي ؟
(sm70)سامان جلیلی هم میگفتی خوبه بعدشم بر فرض محال البومش از نظر موسیقی خوب باشه اون صدای تخمی رو چیکا میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)آب بندی باراننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمدوند 3 تا ترک خوب داشت بقیه شیفت دیلیت شد (sm2)
(sm70)فایده نداره باس بری کرک idm اتو عوض کنی تا کاملا پاک و منزه بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی آلبوم بابک خوب بود واقعا
در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (16 کاربران و 47 مهمان ها)
یکیتون فتوشاپ بلد نیس بره تگا رو ورداره
(sm13)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای خودش بله خوبه اما من تو این آلبوم بیشتر صدای شادمهر و یگانه رو شنیدمنقل قول:
فق ترک آخرض از این قضیه مصون بود