من برای پیش بینی بین 3-1 و 4-1 مونده بودم ولی اعتراف می کنم 6 تایی شدنُ اصلا پیش بینی نمی کردم (sm120)
پ.ن: این شتره خعلی باحاله ها (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برای پیش بینی بین 3-1 و 4-1 مونده بودم ولی اعتراف می کنم 6 تایی شدنُ اصلا پیش بینی نمی کردم (sm120)
پ.ن: این شتره خعلی باحاله ها (sm120)
11 نفره دارن به یه برزیل تجاوز میکنن (sm120)همه نوع حالتی رو هم روش امتحان کردن (sm120)
دو تا بازیکن اصلی هاش هم نیستند البته ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رهبر دفاعش تیاگو --- و بازیکن بزرگش نیمار --- (حسین (sm70)) ---
ولی آلمان ها هم نازی گیری در اوردند --- (sm111)
من به این شتر ایمان آوردم(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تیمت بده جای دفاعی نمیمونه(sm50)
بدترین برزیلی که به چشم دیدم و به گوش شنیدم (sm74)
کروس رو داری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی ایتالیا تو نیمه نهایی نباشه همین میشه دیگه (sm120) آلمان شاخ میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگران آرژانتینم (sm74)
شتره (sm120)
من دوست داشتم آرژانتین بالا بیاد اما الان میبینم اگه جلو هلند آبرومندانه ببازه بهتره (sm120)
نیمه دوم میتونه به اونایی که بازی نداده از سر شکم سیری بازی بده (sm120)