نوید انگار هوس پستو کردی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید انگار هوس پستو کردی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره جوجه ـش با استخون باشه یا بدون استخون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت واسه ته باغ تنگ شده نه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد رفتی تحقیق(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خط نوشتم بچه به فکر علم تحقیق افتادن میدونستم اینجوری خیلی زود موضوع سن تو و موضوع دایناسورها پیش میکشیدم(sm2)
نقل قول:
خدا رو شكر من قسر در رفتم پس (sm2)
نقل قول:
اصولا بدون اگاهي هيچ حرفي رو نميزنم چه جدي چه شوخي (sm59)
یادمه ماه پیش اینجا دیدم چند ساله تو یه سن ثابت موندی نه جلو میری نه عقب برمیگردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا همه با هم اینجا دوستیم و واسه چند دقیقه دل خوشی و خنده پیش هم جمع شدیم نه واسه توهین دلخوری. دوما اصلا من به خودم این جرات نمیدم به کسی توهین کنم مخصوصا که طرف مینا خانم ماقبل تاریخ باشه(sm2)
فکر کردی کباب ترش پدر... این پدر کیه؟ (sm2)نقل قول:
اسم کباب ترشم واسه این گذاشتم که گوشتشون یکم ترش بود (sm2)
تازه يه مطلبم الان كشف كردم رفتم ببينم قسر رو درست تايپ كردم يا نه كه ....(sm25)
داشتم تو موبایل هم تایپ میکردم قاطی شد(sm70) جان تو بعد ارسال فهمیدم ولی دیگه حال اصلاح نداشتم مهم مفهوم بود که رسید(sm2)نقل قول: