توی بهمن ماه میاد حالا تولدش یا نزدیکای پخش آلبوم هنوز مشخص نشده توی دی ماه که به هیچ وجه نمیاد چون تازه 2 هفته س که تو بی من اومده و میخان فعلا اون کار دیده و شنیده بشه تا نوبت نقطه ضعف برسه
نمایش نسخه قابل چاپ
توی بهمن ماه میاد حالا تولدش یا نزدیکای پخش آلبوم هنوز مشخص نشده توی دی ماه که به هیچ وجه نمیاد چون تازه 2 هفته س که تو بی من اومده و میخان فعلا اون کار دیده و شنیده بشه تا نوبت نقطه ضعف برسه
(sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم تولدش پخشش کنه..کانال تلگرامش هم عکس ویدئو نقطه ضعف را گذاشته پس حتما تو بهمن پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن که بهمن ماه پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسفند ماه که دیگه خود البوم میاد
اهنگ تقدیر هر چقدر بیشتر پلی میشه ادم بیشتر تشنه ی این اهنگ میشه
خدایا مگه اینطور اهنگم داریم (sm74)
احتمال 90 درصد شب تولدش پخش میشه. . فقط کاش آلبوم حداقل 9ترک داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم بگیم یه سری هارو حذف کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلب من
تو بی من
نه دیگه آلبوم بسته شده چیزیو حذف نمیکنه... احتمالا تو بهمن ترک لیست آلبوم را بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان 4 تا اهنگ از البومو داده که طبیعی نیست همش 5 تا جدیدنقل قول:
مسعود به دلم افتاده نقطه ضعف خوب از اب درمیادنقل قول:
فضای ویدیوش شبیه ویدیو انتخاب هستش