کروس خیلی خوبه(sm1)
میلاد کوفتتون بشه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
کروس خیلی خوبه(sm1)
میلاد کوفتتون بشه(sm120)
همون هلند بره فینال نخواستیم (sm2)
محمد الدعایه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیش این بود زیاد عذاب نکشیدیم (sm50)
ظرف 3 دقیقه تموم شد کار
ایتالیا بود کیون المانا رو پاره میکردن که دیگه اینقدر گوه خوری نکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زده بودم 3-0(sm120)خیلی خوشبین بودم(sm120)
ولی همچنان نظرم همون قبلیه (sm120) تنها آلمانی هایی که دوست دارم بیان رئال فقط هوملس و مارکو رویس... اگه رویس بود نیمه اول 7 تا رو شاخ برزیل بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) حال امين خوبه ؟ نگرانشم
تیم قهرمان باید متکی به همین دو بازیکن باشه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا بگیریم دو مهره کلیدی
تا این حد ؟! 5 گل گل خورده + موقعیت گل ... !!!(sm21)
من اول 4-1 زدم، آخرین لحظه کردم 3-1 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]