استخونش تو گلوت میمونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
استخونش تو گلوت میمونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعععععععع توضيح دادم كه چي شده بود بابا رُندش كرده بودم چه ميدونستم ميخوان سال بعد دوباره سنمو بپرسن (sm2)(sm2)(sm2)
بله درست بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینها از من با شماها ارث رسیده فرزندم(sm70)نقل قول:
ارشد قبول نشدی؟ میری خدمت؟
نقل قول:
اي دايناسور (sm2)(sm2)(sm2)
به به مادر اهل علم تحقیق(sm19) کلاس خصوصی نداری بیام!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
قسر درست بود ولي معنيش...(sm2)
مینا راستشو بگو الان چند سالته؟ یا چند ساله تو این سن گیر کردی؟(sm2)نقل قول:
واسه همین گفتم بستگی داره دیگه... بدون استخون ترجیح میدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من بعد موسيقي عاشق مطالعه هستم فرزندم (sm59)