تجربه کن هم 6تا جدید داشت..من احتمال میدم 9 یا 10تا ترک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تجربه کن هم 6تا جدید داشت..من احتمال میدم 9 یا 10تا ترک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه ضعف خوبه مطمئن باش... بدی زیگوارت اینه ک خیلی از جلوه ویژه تو ویدیوهاش استفاده میکنه..امیدوارم این یکیو خراب نکرده باشهنقل قول:
امیدوارم این خوب باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو موزیک ویدیو ها هیچی تقدیر نمیشه
(sm19)
کاش هیچ آهنگی رو قبل از پخش آلبوم منتشر نمیکرد
هیچ خواننده ای من ندیدم مدت زیادی قبل آلبوم لیست ترکها رو اعلام کنه خیلیا که اصلا تا اومدن آلبوم اعلام نمیکنن حالا تجربه کن اعلام شد شاید تصویرم اعلام بشه شایدم نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"بی نهایت شب" وحشتناک خوبه، خیلی وقت بود پلی نشده بود (sm127)
شادمهر تنها هنرمندیه که هر چی به عقب تر میری کارهاش سنگین تر و ترانه هاش پر محتوا تر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خصوصا تو ایران که آثار عجیب زیبایی به جا گذاشت فکر کن ترانه ی بی نهایت و آرزوها و ... در سنین 24 تا 28
خونده بعد هر چی سنش رفت بالاتر ترانه ها سطحش اومد پایین تر
Are you ready?
نهنقل قول: