مینا اسم نوید از این به بعد به دایناسور تغییر یافت(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مینا اسم نوید از این به بعد به دایناسور تغییر یافت(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نويد عكسمو ديده صدامم شنيده جاي نگراني نيست (sm2)(sm2)
استخونش اذیتت میکنه با بدون استخون راحت کنار میای(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اولشم میخواستم برم خدمت اصلا یک کلمه هم واسه ازمون نخوندم ولی مجاز شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا معلوم فتوشاپ نباشه صداتم ماله دخیت نباشه(sm2) تا به من ثابت نشه قبول ندارم(sm2)نقل قول:
معنیشُ هرکسی نمیدونه اشکالی نداره خودت اشاره نمیکردی من نمیگفتم الان همه رو کنجکاو کردی (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت (sm172)
یه چیزی بگم؟ تازه همین دیشب ساعت 3 موفق شدم گوش بدم (sm2)نقل قول:
برو خدمتو تموم کن بعد دنبال کار باش دیدی وقت داری برو ارشد هم بخون چون مدرک تو این کشور ریالی نمی ارزه(sm172)نقل قول:
من احتمالا از اول مهر برم عسلویه تو پتروشیمی کار کنم حقوقش خیلی خوبه
نقل قول:
ولي از شوخي گذشته با اينكه خيلي اهل مطالعه هستم ولي گاهي به يه چيزهايي برميخورم از جمله همين كلمه كه مورد استفاده زيادي داره ولي اكثريت معني واقعيشو نميدونيم در كل برام جالب بود و خوشحالم كه به آموخته هام اضافه شد بدم نشد 4 نفر ديگه هم ياد بگيرن (sm59)