نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم گرفته (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم گرفته (sm172)
دقیقا همچین برنامه ای واسه خودم داشتم... ولی نه اگه وقت کنم... حتـــــــــــــما ارشد رو میگیرم بعد از خدمت... من خودم به درس علاقه دارم دلم میخواد توی رشته ـم دکتری بگیرم که توی ایرانم خیلی کم هستنقل قول:
حقوقش خوب هست ولی زندگی نمیمونه واست... درضمن تو که 2روز رفتی خوزستان نتونستی طاقت بیاری میگی ما به سرما عادت داریم اونجا از بین میریا... شرجی و گرما و آلودگی گاز های نشت شده تو محیط داغونت میکنه... اولین و سریعترین اتفاقی هم که واست میوفته اینه که موهات شروع به ریزش میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين نيز بگذرد(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي چرا؟ (sm19)(sm134)
زین پس بجاش از "طفره رفتن" استفاده کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز یاد نگرفتم از قبل میدونستم ولی چون کلمه ای زیاد تو فرهنگ گفتاریمون کاربرد نداره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟ چی شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm25)نقل قول:
دلت دریاست بانو (sm127) اگه من بودم نمیتونستم مثل تو رفتار کنم (sm25) خیلی چاکریم (sm66)
نقل قول:
نمیدونم. دیدی گاهی روزا بیدار میشی پیشِ خودت میگی امروز از اون روزاست؟
الان برایِ منم از اون روزاست (sm25)(sm172)
وقتی با یه نفر خوشبختی!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در نظر بگیر با دو نفر دیگه چقد خوشبختی !!
سه نفر که دیگه اووووووووف.....������������������������