خوب کردم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب کردم(sm120)
تو اقلیت هم حساب نمیشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری نداریم که میگی باز این(sm120)
چیو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زارت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باش تا اموراتت بگذره(sm120)
به تو چه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردی تو جمع داد زدی کردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت همه بودن بگین من بیام لگدمو بزنم(sm120)
اسوده باشید.. شهر در امن و امان است(sm2)
Iron Maiden برداشتن فک کنم نسخه اصلی نبود (sm120)
الی رو باید دار زد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تعجب کردم حجمش فقط 90 مگ بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کت و شلوار پوشیدم برا اولین بار .. (sm59)
الان میزنه اواتار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون قد و قامت بشم به عکس بگیر ببینیم چی شدی ؟ دیگه وقتشه واست آستین بالا بزنیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی(sm120)
قربون اون پاپیون طلاییت بشم من ! از پهنا تو حلقومم (sm2)
(sm2)
خوشتیپ شدینقل قول:
سینجول کسی رو زیر نظر داری بریم خواستگاری ؟؟؟ (sm173)
از باغ می برند چراغانی ات کنند
تا کاج جشن های زمستانی ات کنند
پوشانده اند صبح تو را ابرهای تار
تنها به این بهانه که بارانی ات کنند
یوسف به این رها شدن از چاه دل مبند
این بار می برند که زندانی ات کنند
ای گل گمان مکن به شب جشن می روی
شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند
یک نقطه بیش بین رحیم و رجیم نیست
از نقطه ای بترس که شیطانی ات کنند
آب طلب نکرده همیشه مراد نیست
گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند (sm27)
راضی هستین یا نه !?؟! (sm59)
perfect (sm50)نقل قول:
خوش تیپ شدی (sm10)نقل قول:
فقط چرا دوربین و کج میگیرید برا عکس گرفتن مستقیم بگیری بهتر میشه (sm120)
خورشید خاموش ، ستاره روشن
آسمان آبی خاموش ، آسمان سیاه روشن
شب خوش
(sm127)
من کلا جایی نمیرم عروسی داداشمه برا بار اول کت و شلوار پوشیدم ..
تبریک(sm120)نقل قول:
(sm30)
پیکان هم تو ویدیوهای یزدانی هست (sm19)
آی گلادیاتور ها
سهم من چیست جز سکوت و سکوت
«من ِ» خود را به دست من دادن
هر شب از درد زندگی مردن
به همین حسّ خوب تن دادن
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2) محسن و میگه ؟
نه واسه آلبوم کاکو بند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت افتاده بودن دنبال زیر صداهای شیرمردا گفتم شاید اون و میگه (sm2)
(sm120)
مث سگ خوابم میاد (sm28)
شب همگی به خیر اللخصوص حسینکم (sm127)(sm120)(sm127)(sm27)
مثل انسان بخواب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت قشنگ رفیق(sm127)(sm120)
(sm30)سینجول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]