بذار من خودم بپرسم اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای پ چی شد که به این راه افتادی؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بذار من خودم بپرسم اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای پ چی شد که به این راه افتادی؟؟؟
سلااااامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری؟؟؟ کم پیدایی ؟؟ خدمت بودی نه؟؟؟
فقط نوید رو دیدی دیگه ماهم بودیمااا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیک سلام (sm176)
(sm25)(sm25)(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل پولیپ بینی دارم. که باعث میشه نتونم درست نفس بکشم و مجبورم تا حدودی فقط از دهن نفس بکشم. مخصوصا در حال دویدن که به دلیل نرسیدن اکسیژن کافی، گاهی وقتا حالت بیهوشی بهم دست میده.(sm120) فک کنم مشکل ریوی هم دارم.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو شوخی نیست. به طور جدی ابراز همدردی کردم.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دودی نیستم. ولی قبلا خیلی کم کشیدم.(sm120)نقل قول:
فک نمی کنم حتی خونوادمم مث تو اینجور بتونن بزنن تو خال.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی نبود.(sm155)نقل قول:
بیا ببین میتونی یه درد تازه به امراضم اضافه کنی.(sm25)(sm120)نقل قول:
درود(sm10)نقل قول:
سلام (sm23)نقل قول:
خوب... تو چطوری متخلس متاهل مهاجر؟ (sm120)
یاد یه پ دیگه افتادم (sm2)نقل قول:
من دوستشم حسود صب کن حال تورو هم میپرسه (sm120)نقل قول:
عربن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]