مرتیکه ی احمق بی شعور احسان صالحی
چرا با اسم من یوزر ساختی و پُست میدی ؟
مردک دست بردار از اینکارات و گرنه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
مرتیکه ی احمق بی شعور احسان صالحی
چرا با اسم من یوزر ساختی و پُست میدی ؟
مردک دست بردار از اینکارات و گرنه ...
فقط ببینم یه بار دیگه میای اینجا و یوزر میسازی به اسم من کاری میکنم که ... خودت دیدی حتماً مرتیکه ی احمق
الان اون ک.سخلی که دیشب اومد تو بودی دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan.1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو احسان صالحیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق مدیر فروم شدن
من دیگه فعالیت ندارم اینجا فقط میام پُستا رو میخونم همین
آخه احسان صالحی ، تو بیای ادمین اینجا بشی که همین 4 تا کاربر هم فرار میکنن
آخه چی بهت میرسه که بیای اینجا فعالیت کنی ، برو دنبال زندگیت
جان خودم وقتی میبینم تو و امثال تو میان وقت خودشونو پای نت الکی هدر میدن ناراحت میشم ، نمیخوام مقایسه کنم ولی من هم سن و سال تو بودم وقتمو الکی هدر نمیدادم ! البته نمیگم اینکار بده ولی اینکه صبح تا شب بیای اینجا و وقتتو هدر بدی فاییده نداره !! البته به بنده مربوط نیست و زندگیه خودته ! خوب تو که میگی بلدم بلدم بلدم ، برو دنبال یه شغل درست و حسابی
یه خورده نصیحت و از این حرفا شد (sm120) اینو از من داشته باش
من هم که میبینی میام اینجا به قول معروف آردا رو ریختم و الک آویختم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm120)
تو چقد خوبی (sm10) که همیشه حال خراب مارو بهتر میکنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا لینک سونی موزیک آریان هم نیومد(sm172)(sm120) من هنوز دانلود نکردم و منتظر سونی موزیکم(sm120)
رضا راستی از این پیرمرد ِ کریس دی برگ چه خبر ؟ (sm120) 393 هزار تا لایک داره فیس ، حداقل 200 هزار تا ایرانین (sm120) یادش بخیر نمیدونم سال 80 بود یا 81 داشتیم با رفیقم داشتیم میرفتیم دانشگاه که یهو یه کاست درآورد گذاشت که چی این کریس دی برگ ِ و کاستش داره دست به دست میشه و از این حرفا (sm120) من که خوشم نیومد ولی اون زمان خیلی گُل کرده بود و ملت احمق گوش میدادن (sm120) تا اینکه کاشف به عمل اومد که هیچکی اینو نمیشناسه و فقط تو ایران طرفدار داره (sm120)
شلوار زیرش نپوشیده بودم بالاتنه گرف .. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 ترک اول آلبوم مجید خراطها اومده آوای انتظار ..
دارم میرم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل شکسته ..
لجبازی ..
داره مسخرت میکنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يا خدا
چي به سرت اومده سينجول (sm172) تو اينجور نبودي (sm172)
چرا اتفاقا من از نزدیک دیدمش همینطوری بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو الان مثلا عکس جوکر میذاری خوبه !?؟!
از آواتارات گرفته تا امضات همش کرسی شره ..
ینی خزه ..
میدونی چن نفر میشناسم اسمشون جوکره !?؟!
تو هم روش ..
زر نزنین بابا ..
وقتي سينجول ناراحت مي شود (sm2)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آدم خیلی پسته ..نقل قول:
من خودم امرو صبح تحویل پروژه داشتم .. (sm25)نقل قول:
80 تومن بیشتر نداد یه روزه براش آماده کردم .. (sm50)
نه بابا هر چی پروژه تک و توک میاد پول نمیدن که ..نقل قول:
سر درس طراحی صفحات وب ..
تموم پروژه های بچه های کلاس رو گرفته بودم ..
عوض کردم دیگه ..
چی !?؟!
هان !?؟!
هان منظورم این شکلکه .. (sm54)
امیر پخ کردم ..
شارژ 50 هزار تومنی رایتل دارم میرفروشم 45 هرکی میخواد پیام بده ..
(sm59)