(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
خیلی تلخه(sm74)
حق مکلارن این نیست، حق آلونسو و باتن این نیست (sm81)
احسان صالحی یا هر خر دیگه بخواد مسخره بازی در بیاره و تهدید کنه سایتو با شخص بنده طرفه
من اگه در گذشته تهدیدی کردم به خاطر عصبانیت و ... بود
این سایت بخشی از خاطرات منه و نمیزارم بهم بریزه ( حاضرم بخرم این سایتو ، البته اگه نگن پولشو به رخ کشید و ... )
البته مشکلات یا هر چی اسمشو بزارین کماکان پابرجاست ، البته در مورد چند نفر سوء تفاهمه بیشتر و به نظرم باید یه میتینگ برگزار کنیم و کدورت ها برطرف بشه ( کلیه هزینه ها به عهده بنده می باشد البته باز نگین پولشو به رخ کشید ، شایان ذکر است که کلیه طرفین دعوا از آوردن هر گونه وسیله دفاع شخصی نظیر قفل فرمون و چماق جداً خودداری نمایند ) البته اگه میخوان بیان
باز شروع شد(sm120)
چی شروع شد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب میگم یه میتینگ برگزار کنیم ، هر کی دوست داره بیاد از نزدیک صحبت کنیم که کدورت ها و سوء تفاهم ها حل بشه و من خیالم از بابت پل صراط راحت بشه (sm120)
البته من هر صد سال یه بار همچین پیشنهادی رو میدم به خاطر اینکه فردا تولدمه (sm25)(sm120)
زیر پست رضا یزدانی (sm2)
زنده باد کرت کوبین ایران (sm30)
جون داداش بی تو حال نمیده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام جناب تشخیص اصالت یوزر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا تعادل نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی دمت گرم که دوباره پستای منم اونوسط پاک نکردی(sm10)(sm120)
اینا واسه پول نیست واسه عقدست..یکی پستای دیشبشو بخونه متوجه میشه عقدهاشو(sm2)
در حال طراحی (sm50)
در کدوم مورد حواسمو جمع کنم؟(sm120)نقل قول:
(sm2) از سایتای زیادی میاد حوصله پاک کردن ندارمنقل قول:
شاید برا باران قالب زدم ولی پولشو میگیرم
مشکلی وجود نداره(sm120)نقل قول:
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یه یارو اومده میگه یه سایت برام طراحی کن میخوام توش سیگار بفروشم (sm3)
4 تا جای بنر تبلیغاتی کد می زنم که بشه راحت جابجاشون کرد با موس و اندازشم قابل تغییر باشهنقل قول:
600 هزار تومان (sm120)
تو دست منم از پشت بستی تو بهم زدن رفاقت (sm2)نقل قول:
(sm120) UI بلدی طراحی کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم شاگرد تربیت میکنم ، میگی بلدی؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه کار بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دو تا سایته باید یه ui فلت براش اوکی کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamtin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند نفر نمونه فرستادن جالب نبود
گفتم به تو هم بگم شاید چیزی در چنته داشته باشی
چقدر میدی برا یه سایت؟نقل قول:
من خون الی رو بخورم سیر نمیشم (sm102) از بس کارامو مسخره کرد عقده ای شدم (sm172)نقل قول:
10 تا صفحه داره 500 هزار توماننقل قول:
بیاد ببینم اول نمونه کارو تا ببینم چی به چیه اگه خوب باشه کارفرما بیشترم میده
اخرین طرحی که از همتین دیدم یه عکس چاوشی بود چهار تا مربع پشتش
برا یه تومن داری بالا پایین نپر (sm2)نقل قول:
خدایی ماهی چند از این موزیک باران در میاری ول کن اینجا نیستی (sm2)نقل قول:
باشه (sm10)نقل قول:
یه عکس از حساب بانکیت بده (sm2)نقل قول:
چون یه بار قبلا زده بودم فکر می کردم فقط یه بار میشه وگرنه زودتر میزدم (sm120)نقل قول:
(sm50)
سینجوب بیا دستی یه چیزی بدیم امیر