اصلا تاریخی که اول زده بود، وجود نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا تاریخی که اول زده بود، وجود نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم اشتباه بوده دیگه اصلاحش کرد کلا قرار بر همون بیستم بوده اشتباها تایپ شده 29نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد کارای نوجوونی اصلا به من چه و منتظر بودم عصار عالیه درود فراوان به علیرضا افکاری افشین مقدم و همچنین تنظیمهای عالی سعید زمانی
یه حسی میگه توی ترک لیست آلبوم تغییراتی ایجاد شده! (sm51)
واقعا توی ترانه الان دور دور افشین مقدمِ. خیلی خوب داره کار میکنه. امیدوارم به تکرار لغات نیفته، چون روزبه بمانی هم با اینکه خیلی دوسش دارم توی بعضی ترانه هاش کلمات و تعبیر های تکراری به وجود اومد یه دوره.نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداراشکر ک تاریخ عقب افتاد چون اگه همون 1اسفند میومد ی مشت آدم بهونه گیر میریختند سر شادمهر ک چرا تو شهادت آلبوم دادی بیرون...اینجودی شادمهر خواسته بهونه دست کسی نده
(sm50)
تاریخ عوض نشده اینهمه توضیح دادم همون یک اسفند میاد 20 فوریه برو پستش رو بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تغییری به وجود نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]