چاوشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چاوشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورم نمیشه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر نداشتم!
زیاد مهم نی.(sm10)نقل قول:
چاووشی معتاده؟ (sm25)
چیچیو مهم نیست؟؟ برادر من این اسطورست! چرا معتاده؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی که نمیدونست به یاس فلسفی خورد رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب غلتی کردم.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من از نزدیک ندیدم سیگار بکشه (sm120) ولی از رو همون عکسی که چند مدت پیش منتشر کرده بود که تو ماشینش یه پاکت اون بغل بود و یا اینکه یه عکس با حسین صفا داشت که صفا بغلش داشت سیگار میکشید و یا مقاله ی بهمن بابازاده واسه مرگ پاشایی که یه قسمتش فک کنم گفته بود تو ماشینی که بودن همه از ناراحتی داشتن سیگار میکشیدن و... گفته میشه که سیگار میکشه.
البته سیگار کشیدن رو نمیشه گفت اعتیاد. هر چیز که زیاد تکرار بشه از روی عادت بهش میگن اعتیاد مث زیاد سیگار کشیدن یا زیاد با نت ور رفتن و... . معلوم نیست زیاد تکرار میکنه یا نه.(sm120) اگه هم زیاد تکرار میکنه به خودش مربوطه. بالاخره اونم یه آدمه.(sm10)
محسن هم یه آدمه مث همه.(sm10) فک میکنی 100 درصد باید کامل باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه.نقل قول:
تازه اعتیاد هم معنای خودش رو داره. هر کس که سیگار میکشه معتاد به حساب نمیاد.
حالا سیگار قبوله.نقل قول:
اوه اوه بازی رو میبینید؟؟؟ پدر بوسکتس در اومد!!!
جملت کوتاه بود نفهمیدم دقیقا منظورت چیه.(sm120)نقل قول: